Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa LSN60FIA+

Studio Casa LSN60FIA
 • Design
  (4.7)
 • Functii
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.7)
4.7

Review pe scurt

Pentru pretul cerut, Studio Casa LSN60FIA+ este o alegere excelenta, o masina de spalat vase incorporabila ce are performante decente in fiecare zona, fara sa fie vreo super optiune totusi.

Vezi pret

Tendinta in zilele noastre este sa se foloseasca aparate electrocasnice incorporabile, de cate ori exista aceasta posibilitate. Avantajul este unul clar, putem integra aparatul in design-ul bucatariei, iar rezultatul este unul mai bun decat daca achizitionam aparate cu stiluri diferite de la mai multi producatori, si doar le aruncam impreuna in aceeasi camera. Studio Casa LSN60FIA+ este un astfel de tip de masina de spalat vase, un model partial incorporabil ce poate fi integrat in mobila facuta la comanda pentru o bucatarie noua. Este si un aparat destul de bun calitativ, cu specificatii bune, despre care vom vorbi in acest review.

Studio Casa LSN60FIAElementele importante pentru o masina de spalat vase include detalii despre capacitatea de incarcare a acesteia, dar si clasa sa energetica, sau numarul de programe dintre care puteti alege. Studio Casa LSN60FIA+ se descurca destul de bine la toate aceste capitole, desi nu este un model de top in vreo categorie (nu are nici pretul unui model de top, deci iata un avantaj clar). Clasa sa energetica este A++, foarte buna, in timp ce capacitatea este de 12 seturi de vesela. Aveti 5 programe de spalare, ceea ce este destul de bine.

Dimensiunile sunt importante pentru o masina de spalat vase incorporabila, astfel incat vom mentiona ca Studio Casa LSN60FIA+ are 82 cm inaltime, 60 cm latime si 57 cm adancime.

Plusurile Studio Casa LSN60FIA+

+ Capacitate buna de incarcare: masina poate primi pana la 12 seturi de vesela, ceea ce este acceptabil pentru o familie de marime medie.

+ Clasa energetica A++: la acest pret, acesta este atuul principal al Studio Casa LSN60FIA+, consumul sau fiind de circa 16 lei pe luna, pe factura de curent electric (273 kWh pe an).

+ 5 programe de spalare: aveti cateva optiuni diferite aici, intre care puteti alege in functie de ce nevoi aveti.

+ Filtre si elemente de siguranta: include filtru de autocuratare, are siguranta pentru copii, dar si protectie la inundatie.

+ Incorporabila, deci poate fi usor integrata in designul bucatariei: cel mai usor este atunci cand faceti oricum un redesign al bucatariei, si inlocuiti mobila pe langa aparatele electrocasnice.

+ Pret bun: nu este un model scump, in ciuda faptului ca este incorporabila sau a clasei A++.

Minusuri

– Se poate si mai bine, cam in orice categorie: modelul este unul de mijloc, ce nu exceleaza in vreo categorie anume. De la numarul de programe, la capacitate, pret sau clasa energetica, performantele sunt bune peste tot, dar nu extraordinare.

Concluzia

Pentru pretul cerut, Studio Casa LSN60FIA+ este o alegere excelenta, o masina de spalat vase incorporabila ce are performante decente in fiecare zona, fara sa fie vreo super optiune totusi.

Vezi pret