Studio Casa LS45 F1, Masina de Spalat Vase Incorporabila Din Clasa A+, Capacitate 10 Seturi si Model SLIM 45 cm

Studio Casa LS45 F1
 • Design
  (4.5)
 • Functii
  (4.3)
 • Capacitate
  (4.6)
 • Pret
  (4.7)
4.5

Review pe scurt

Studio Casa LS45 F1 este o alegere buna pentru cei ce nu vor sa cheltuiasca foarte multi bani pe o masina de spalat vase incorporabila, facandu-si treaba bine, dar are si mici dezavantaje, cum ar fi clasa A+ si numarul mic de programe.

Vezi pret

Pentru utilizatorii ce isi doresc un look mai unitar pentru bucataria lor, alegerea unui model incorporabil are sens, mai ales atunci cand va renovati bucataria de la zero si aveti de gand sa schimbati mobila oricum. Puteti spune adio modelelor de culoare alba sau gri, alegand in loc sa aratati integrati aparatul in mobila facuta la comanda. Studio Casa LS45 F1 este o masina de spalat vase incorporabila, deci este destinata folosirii fix in acest mod.

Studio Casa LS45 F1In ce priveste performantele acestui model de masina de spalat vase, Studio Casa LS45 F1 va ofera o capacitate de 10 seturi de vase, are 3 programe simple dintre care puteti alege pe cel potrivit, are doar clasa A+, dar in acelasi timp este si un model SLIM cu latime de numai 45 cm, iar pretul sau este unul bun pentru un astfel de aparat incorporabil.

Programele disponibile:

• Prespalare
• Eco 50°C
• Intensive 65°C

Plusurile Studio Casa LS45 F1

+ Capacitate excelenta, pentru un model de 45 cm: avand in vedere faptul ca Studio Casa LS45 F1 este un model mai ingust, capacitatea de 10 seturi de vase este una destul de buna.

+ Model Slim, de 45 cm: este o alegere buna pentru familii mici sau pentru cei ce nu au foarte mult spatiu la dispozitie pentru masina de spalat vase. Economisiti 15 cm in latime, fata de un model normal.

+ Masina de spalat vase complet incorporabila: este integrata in mobila facuta la comanda, astfel incat puteti sa obtineti cu adevarat bucataria visurilor dumneavoastra, fara sa trebuiasca sa gasiti si aparate electrocasnice de culoarea potrivita.

+ Elemente de siguranta: printre ele, veti gasi atat siguranta pentru copii, cat si protectia la indundatie.

+ Consum decent, chiar si la clasa A+: se estimeaza un consum anual de energie, de 264 kWh, costul de utilizare fiind de aproximativ 15 lei pe luna.

+ Panoul de comanda digital: masina este foarte usor de utilizat.

Minusuri

– Doar 3 programe: primiti doar optiunile de baza, iar eu unul as folosi programul Eco in majoritatea cazurilor, sau Intensive doar pentru situatiile speciale.

– Clasa A+: desi aveti un consum acceptabil de energie electrica, se poate totusi si mai bine, daca sunteti dispusi sa investiti mai mult intr-o astfel de masina.

Concluzia

Studio Casa LS45 F1 este o alegere buna pentru cei ce nu vor sa cheltuiasca foarte multi bani pe o masina de spalat vase incorporabila, facandu-si treaba bine, dar are si mici dezavantaje, cum ar fi clasa A+ si numarul mic de programe.

Vezi pret