Neff S513I60X3E, Masina de Spalat Vase Incorporabila A++, 13 Seturi

Neff S513I60X3E
 • Design
  (4.7)
 • Functii
  (4.6)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Pret
  (4.6)
4.7

Review pe scurt

Daca ve permiteti investitia usor peste medie, Neff S513I60X3E este o masina de spalat vase excelenta, un model complet incorporabil ce are si performante decente, nu doar brandul de tip Made in Germany.

Vezi pret

Atunci cand va alegeti noua masina de spalat vase incorporabila, si vreti un model de calitate pentru o bucatarie moderna, o alegere buna ar putea fi si Neff S513I60X3E. Marca Neff este una de traditie in Germania, inceputurile sale ducandu-ne la 1877, anul in care primul atelier al firmei a fost infiintat. Astazi, producatorul are o gama destul de variata de produse in oferta, iar masinile de spalat vase sunt si ele prezente.

Neff S513I60X3ENeff S513I60X3E este un model cu o capacitate de incarcare de 13 seturi de vase, ce se incadreaza in clasa A++ din punct de vedere al consumului de energie. Va puteti alege unul din cele 6 programe de spalare, ce acopera cam orice situatie in care va puteti gasi. Aceasta masina de spalat vase este una complet incorporabila, deci poate fi adaptata perfect la designul bucatariei dumneavoastra.

Ca si dimensiuni, aveti un model de marime relativ standard, adica cu o latime de 59.8 cm, o adancime de 55 cm, in timp ce inaltimea este de 81.5 cm. Alte date relevante pentru acest model include lungimea cablului (1.75 m) si cea a furtunului (1.90 m). Cu aceste date, puteti hotari unde in bucatarie poate fi amplasata.

Plusurile Neff S513I60X3E

+ Complet Incorporabila: un model ce poate fi incorporat in mobila din bucatarie, pentru un look mai unitar, astfel incat nu trebuie sa alegeti aparate electrocasnice de aceeasi culoare.

+ Model A++: Neff S513I60X3E apartine acestei clase energetice, estimarea fiind ca are un consum anual de 262 kWh, ceea ce ar insemna mai putin de 16 lei pe factura lunara.

+ Capacitatea decenta, 13 seturi: aceasta este una suficienta pentru majoritatea familiilor din Romania.

+ 6 programe de spalare: optiunile normale sunt toate disponibile, incluzand aici varianta de program Eco, cea Auto, Intensiv, Prespalare, etc. Alegeti optiunea Chef 70, pentru curatarea cea mai buna, ce scoate chiar si cele mai rezistente pete de pe vase.

Neff S513I60X3E 2+ Model silentios: functionare la doar 44 dB.

+ Sertarele Flex 2: cu elemente pliabile, ce permit flexibilitate foarte buna la incarcarea sertarelor.

+ InfoLight: este o lumina proiectata pe podea, ce indica stadiul actual al programului in timpul functionarii.

+ 9.5 l de apa la un ciclu de spalare: este un consum foarte bun de apa, o incarcatura completa de vase putand fi curatata cu ea.

Minusuri

– Pretul peste medie: nu este un model ieftin, un minus care pare sa apara la toate modelele de la producatorii de renume, mai ales cei germani.

Concluzia

Daca ve permiteti investitia usor peste medie, Neff S513I60X3E este o masina de spalat vase excelenta, un model complet incorporabil ce are si performante decente, nu doar brandul de tip Made in Germany.

Vezi pret
Manual de utilizare