Masina de spalat vase Indesit TDFP 57BP96 EU

Indesit TDFP 57BP96 EU
 • Design
  (4)
 • Functii
  (4.6)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Pret
  (4.5)
4.5

Review pe scurt

Cred ca veti aprecia ce are de oferit masina de spalat vase Indesit TDFP 57BP96 EU. Are clasa A++, o capacitate foarte mare de spalare, destule functii si programe pentru a face cam orice cu ea, deci aveti o gramada de avantaje daca o achizitionati.

Vezi pret

In zilele noastre, o masina de spalat vase incepe sa devina o necesitate si o metoda pentru multi oameni sa economiseasca timp in fiecare zi. Socotiti cate persoane servesc 2-3 mese in fiecare zi in casa, cate farfurii si tacamuri se murdaresc, apoi vedeti cat timp v-ar lua zilnic sa spalati totul si inmultiti cu 30 de zile (10-20 minute pe zi, probabil?). Cred ca veti descoperi ca puteti economisi lejer 5-10 ore in fiecare luna daca nu mai spalati totul manual. Inmultiti cu 12 luni, si puteti sa aveti peste 100 de ore de timp liber in plus in fiecare an, totul multumita unei masini de spalat vase de calitate. Avantajele sunt incontestabile, mai ales pentru cei cu familii mai mari.

Indesit TDFP 57BP96 EU este masina de spalat vase despre care vom vorbi astazi, un model foarte bun, din clasa energetica A++, ce vine de la un producator recunoscut si apreciat de romani. Are o capacitate destul de mare, de 14 seturi. Are si 7 programe diferite, astfel incat veti putea selecta unul potrivit pentru cantitatea de vase curatate, de gradul de murdarie sau de timpul care il aveti la dispozitie.

Eficienta sa este din clasa A++ din punct de vedere al curentului consumat, in timp ce la spalare si uscare este incadrata in clasa A. Producatorul estimeaza ca masina va avea un consum de energie anual de circa 265 kWh. Fiecare ciclu de spalare va folosi 12 litri de apa.

In ce priveste dimensiunile Indesit TDFP 57BP96 EU, aceasta are inaltimea de 82 cm, cu latimea si adancimea fiind ambele de 60 cm.

Plusuri Indesit TDFP 57BP96 EU

+ Capacitate foarte mare de incarcare, 14 seturi: este una din cele mai mari masini de spalat vase, din punct de vedere al capacitatii interioare. Marea majoritate au o capacitate intre 7 si 13 seturi, deci Indesit TDFP 57BP96 EU se descurca foarte bine la acest capitol.

+ Clasa energetica A++: fiind un aparat electrocasnic ce este utilizat cate o ora in fiecare zi, acest aspect conteaza destul de mult.

+ 7 programe si functii: din nou, un capitol unde se descurca foarte bine, avand optiuni gen Program Intensiv, Rapid, Bio/Eco, Prespalare, etc.

+ Optiunea incarcare la jumatate: nu e necesar sa stati cu vasele murdare in masina pana ce aceasta se umple, ii puteti da drumul chiar si cand este la 50% din capacitate, programul permitandu-va sa folositi mai putina apa pentru a le spala.

+ Program Pornire Intarziata: puteti sa programati masina Indesit TDFP 57BP96 EU pentru a porni la sfarsitul zilei sau chiar cand dormiti.

Minusuri

– Costul de circa 13 lei pe luna la factura de curent electric: daca impartiti aceasta suma la 30 de zile, obtineti un cost de mai putin de 50 de bani pentru fiecare ciclu de spalare completa, ce va poate economisi 20 de minute sau mai mult.

Concluzia

Cred ca veti aprecia ce are de oferit masina de spalat vase Indesit TDFP 57BP96 EU. Are clasa A++, o capacitate foarte mare de spalare, destule functii si programe pentru a face cam orice cu ea, deci aveti o gramada de avantaje daca o achizitionati.

Vezi pret