Heinner HDW-FS6006DSA++, Masina de Spalat Vase , Un Model Clasa A++, O Capacitate De 12 Seturi si 6 Programe De Spalare

Heinner HDW-FS6006DSA++
 • Design
  (4.7)
 • Functii
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.4)
 • Pret
  (4.8)
4.7

Review pe scurt

Heinner HDW-FS6006DSA++ este o masina de spalat vase destul de buna, un model ce ar trebui ales de catre cei ce vor o optiune la un pret decent, dar cu specificatii bune. Raportul pret/calitate este destul de bun.

Vezi pret

Atunci cand sunteti in cautarea unei masini de spalat vase care sa satisfaca cat mai multe cerinte, mai ales daca includeti si un pret bun printre acestea, s-ar putea sa nu va fie chiar usor sa gasiti modelul perfect. Totusi, exista unii producatori pe piata, care se concentreaza fix pe acest tip de aparat electrocasnic, care are si pret bun, dar si performante decente. Heinner HDW-FS6006DSA++ este masina de spalat vase la care ne uitam astazi, fix un astfel de aparat, ce are specificatii care se incadreaza in lista de cumparaturi a multora.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Heinner HDW-FS6006DSAHeinner HDW-FS6006 vine de fapt in mai multe versiuni, printre care descoperiti si modelul de culoare argintie la care ne uitam astazi (FS6006DSA++), dar si varianta de culoare alba ce este si usor mai ieftina, denumita Heinner HDW-FS6006WA++.

In ce priveste specificatiile acestui model, Heinner HDW-FS6006DSA++ vine cu o capacitate buna de incarcare, de 12 seturi de vesela. Aveti 6 programe de spalare la dispozitie, pentru a acoperi o gama larga de situatii. Modelul apartine si clasei energetice A++, deci consumul de curent este unul bun, un element important pentru un astfel de aparat electrocasnic.

Dimensiunile masinii de spalat vase Heinner HDW-FS6006DSA++ sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime.

Plusurile masinii de spalat vase Heinner HDW-FS6006DSA++

+ Clasa A++: consumul de curent este unul bun, estimarea pentru un an fiind de 258 kWh, deci costul va fi de aproximativ 15 lei pe luna.

+ Capacitate buna, 12 seturi: nu este chiar in top cu aceasta capacitate, dar este un model normal aici, fara sa exceleze. Este suficienta pentru o familie cu 3-4 membri.

Heinner HDW-FS6006DSA 2+ 6 programe de spalare: aveti si optiunea Eco, impreuna cu cea Rapida, Intensiva sau Delicata.

+ Incarcare la jumatate: masina consuma mai putine resurse, daca este doar partial incarcata.

+ Control electronic si display: model destul de avansat din acest punct de vedere, nefiind o masina de spalat veche.

+ Pretul: avand in vedere ce ofera, pretul este unul mai mult decat decent.

Minusuri

– Marca Heinner: este principala piedica in calea achizitiei unui astfel de model, pentru multi utilizatori ce vor sa achizitioneze un produs pentru uz pe termen lung.

Concluzia

Heinner HDW-FS6006DSA++ este o masina de spalat vase destul de buna, un model ce ar trebui ales de catre cei ce vor o optiune la un pret decent, dar cu specificatii bune. Raportul pret/calitate este destul de bun.

Vezi pret

Google Analytics Alternative