Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WA++, Din Clasa A++, Capacitate 10 Seturi, Model Slim 45 cm

Heinner HDW-FS4505WA++
 • Design
  (4.6)
 • Functii
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.2)
 • Pret
  (4.8)
4.6

Review pe scurt

Heinner HDW-FS4505WA++ va fi alegerea potrivita pentru multe bucatarii mici, sau pentru utilizatori cu buget mic ce isi doresc un aparat cu un consum redus, dar are si dezavantajul unei capacitati de incarcare ceva mai mici.

Vezi pret

O masina de spalat vase devine un aparat electrocasnic din ce in ce mai des intalnit in bucatariile din Romania, iar modelele disponibile pe piata incep sa devina tot mai accesibile ca pret. In zilele noastre, gasim astfel de masini pentru toate buzunarele, una din optiunile mai accesibile fiind Heinner HDW-FS4505WA++. Acest model este unul ce ofera economie la consumul de curent electric, are performante decente, si este si gandit pentru utilizare intr-un spatiu mic.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Heinner HDW-FS4505WAHeinner HDW-FS4505WA++ este o masina de spalat cu capacitate ceva mai mica totusi, de doar 10 seturi de vesela, acest lucru recomandand-o pentru o familie mica. Ca si plusuri voi mentiona clasa A++, spatiul mic ocupat, dar si pretul mic pentru ce ofera.

Dimensiunile lui Heinner HDW-FS4505WA++ sunt de 85 cm inaltime, 45 cm latime si 59.8 cm adancime. Luati in considerare si acest lucru inainte de achizitionare, masurand spatiul in care urmeaza sa fie instalata.

Plusurile Heinner HDW-FS4505WA++

+ Ocupa spatiu putin: este un model slim, cu o latime de doar 45 cm, deci cu 15 cm mai putin decat un model de marime normala.

+ Clasa energetica A++: consumul sau de energie este unul mic, un lucru important pe termen lung. Estimarea este de 211 kWh pe o perioada de 1 an, deci mai putin de 14 lei pe luna.

+ Pret scazut: avand in vedere clasa energetica, pretul este unul foarte bun.

Heinner HDW-FS4505WA 2+ 5 programe: acestea include optiuni gen Economic, Intensiv, Delicat sau Rapid.

+ Pornire Programabila: puteti seta masina sa porneasca cu intarziere, optiunile fiind de 3, 6 sau 9 ore.

+ Incarcare la jumatate: optiune de masina de spalat vase moderna, ce va permite sa economisiti apa si curent, atunci cand aceasta nu este incarcata la capacitate maxima.

Minusuri

– Capacitate mica de incarcare: este mai mica cu 25% fata de un model normal, dar are si capacitatea redusa cu circa 20%, deci v-o recomand daca nu aveti o familie foarte numeroasa.

Concluzia

Heinner HDW-FS4505WA++ va fi alegerea potrivita pentru multe bucatarii mici, sau pentru utilizatori cu buget mic ce isi doresc un aparat cu un consum redus, dar are si dezavantajul unei capacitati de incarcare ceva mai mici.

Vezi pret

Google Analytics Alternative