Heinner HDW-BI6083TA++, Masina de Spalat Vase Incorporabila A++, Capacitate Enorma 15 Seturi si Touch Control

Heinner HDW-BI6083TA++
 • Design
  (4.7)
 • Functii
  (4.8)
 • Capacitate
  (5)
 • Pret
  (5)
4.9

Review pe scurt

O masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare mare, cu un consum de energie bun si complet incorporabila, Heinner HDW-BI6083TA++ are si un pret acceptabil pentru tot ce ofera. Daca aveti nevoie de un model de acest tip, dar nu aveti bugetul pentru o varianta mai scumpa, se va descurca destul de bine.

Vezi pret

Pentru cei care vor un model de masina de spalat vase cu o capacitate cat mai mare, exista cateva variante pe piata, unele mai scumpe, altele mai ieftine. Heinner HDW-BI6083TA++ se afla cu siguranta in tabara modelelor mai ieftine, cel putin daca este comparata cu alte masini de spalat vase incorporabile ce au performante asemanatoare. Capacitatea sa o recomanda familiilor mari, clasa energetica va asigura ca nu va consuma foarte mult curent electric, in timp ce numarul mare de programe oferite ar trebui sa acopere cam orice situatie ce o doriti rezolvata, cand vine vorba de vase murdare.

Heinner HDW-BI6083TA++ este un model incorporabil complet, deci poate fi folosit intr-o bucatarie moderna, fara a fi neaparat vizibila din exterior. Acest aparat electrocasnic are o capacitate mare de incarcare, de 15 seturi, acesta fiind unul din punctele sale forte. Are clasa A++, 8 programe de spalare, dar si panou cu Touch Control si display LED.

Cei ce nu au nevoie de o masina de spalat vase incorporabila, pot merge si pe varianta Heinner HDW-FS4506DSE++, capacitate 10 seturi.

Dimensiunile masinii de spalat vase Heinner HDW-BI6083TA++ sunt de 82-87 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Plusurile Heinner HDW-BI6083TA++

+ Capacitate enorma: cu cele 15 seturi de vase ce incap in interior, modelul este unul din clasa superioara cand vine vorba de capacitatea de incarcare. Este un model potrivit pentru familii mai mari.

+ Clasa A++: mai ales un model ce spala multe vase, devine si mai important ca acesta sa fie intr-o clasa energetica buna. In acest caz, este clasa A++, cu un consum anual de 267 kWh, adica cam 15 lei cost lunar.

+ 8 programe de spalare: din nou, un punct la care exceleaza, majoritatea aparatelor mai ieftine oferind doar 5-6 programe. Aveti si optiunea rapida, pe langa cea intensiva, normala, delicate, extra clatire sau dezinfectare

+ Incarcati pe jumatate: daca nu aveti multe vase de spalat, alegeti aceasta optiune, pentru a consuma mai putina apa si curent electric.

+ Programare pornire: puteti amana pornirea dupa incarcare, cu pana la 19 ore.

+ Incorporabila: este un model complet incorporabil, deci designul simplu nu va avea un impact asupra bucatariei dumneavoastra.

Minusuri

– Eficienta la uscare, clasa A: este si acesta un element care conteaza, dar in general nu se mentioneaza de catre producatori. Nu este un minus major totusi.

Concluzia

O masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare mare, cu un consum de energie bun si complet incorporabila, Heinner HDW-BI6083TA++ are si un pret acceptabil pentru tot ce ofera. Daca aveti nevoie de un model de acest tip, dar nu aveti bugetul pentru o varianta mai scumpa, se va descurca destul de bine.

Vezi pret