Vezi ofertele zilei!

Crazy Days la eMAG! - Reduceri de pana la 50% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Heinner HDW-BI6005A++, Masina de Spalat Vase Incorporabila, A++, 12 Seturi, Foarte Accesibila Ca Pret

Heinner HDW-BI6005A
 • Design
  (4)
 • Functii
  (4.3)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.4

Review pe scurt

Heinner HDW-BI6005A++ este un model decent, o masina de spalat vase incorporabila ce poate fi achizitionata la un pret foarte mic, dar care are totusi performante bune.

Vezi pret

In zilele noastre, utilizatorii de masini de spalat vase sunt din ce in ce mai usor de intalnit, acest gen de aparat electrocasnic devenind atat mai accesibil ca pret, cat si mai performant, usor de folosit si achizitionat. Pe masura ce veniturile cresc, oamenii incep sa se uite si la masini de spalat vase incorporabile cu mai mare interes, iar atunci cand isi renoveaza bucataria si vor electrocasnice noi, au si optiunea aceasta. Astazi, ne uitam la Heinner HDW-BI6005A++, un model incorporabil, o masina de spalat vase de la un producator cunoscut mai degraba pentru preturile mici decat pentru calitate. Cu toate acestea, veti descoperi un model accesibil ca pret, cu performante destul de bune.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Crazy Days a inceput!
Reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante!

Heinner HDW-BI6005A++Heinner HDW-BI6005A++ este un model cu o capacitate de 12 seturi de vesela, un aparat normal ca dimensiuni, ce are cateva optiuni interesante (Aquasto, control electronic, display LED), dar si un consum destul de mic de energie (clasa A++).

Dimensiunile acestui model, un element important mai ales la aparatele incorporabile, sunt de 87 cm inaltime, 55 cm adancime si 59.8 cm latime.

Plusurile Heinner HDW-BI6005A++

+ Model incorporabil, usor de integrat in bucatarie: necesita mobila facuta la comanda, ceea ce aveti probabil in plan, daca va uitati la un model incorporabil.

+ Clasa A++: consumul de energie este unul destul de bun, mai ales ca pretul este foarte mic.

+ Pretul excelent: pentru o masina de spalat vase din clasa A++, care mai este si incorporabila, cu capacitate decenta, pretul este foarte bun.

+ Capacitate decenta, 12 seturi: Heinner HDW-BI6005A++ nu este foarte mare, dar isi face treaba bine pentru o familie mica spre medie.

Heinner HDW-BI6005A++ 2+ 5 programe folositoare: aveti optiunile standard de spalare a vaselor, inclusiv Rapid 30 minute, Prespalare, Eco, Super 50 la 65 grade, Hygiene 70 grade Celsius, sau Auto Intensiv.

+ Pornirea programabila la 3, 6 sau 9 ore: folositoare in anumite situatii.

+ Aquastop: protectie integrata, impotriva inundatiilor.

Minusuri

– Brandul Heinner: detinuta de o companie romaneasca, ce il foloseste pentru aducerea de electrocasnice din China, pe care pune numele propriu.

– Destul de simple: nu va asteptati la cine stie ce tehnologie performanta sau inovatii, dar la pretul acesta are performante foarte bune.

Concluzia

Heinner HDW-BI6005A++ este un model decent, o masina de spalat vase incorporabila ce poate fi achizitionata la un pret foarte mic, dar care are totusi performante bune.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative