Heinner HDW-BI4582TA++, O Masina de Spalat Vase Incorporabila , 45 cm, 10 Seturi Si Clasa A++

Heinner HDW-BI4582TA++
 • Design
  (4.5)
 • Functii
  (4.6)
 • Capacitate
  (4.2)
 • Pret
  (4.7)
4.5

Review pe scurt

Heinner HDW-BI4582TA++ este o masina de spalat vase excelenta pentru cei ce isi doresc un model complet incorporabil, cu performante bune, ce nu costa foarte mult. Ca deobicei, raportul pret/calitate este foarte bun la acest model de la Heinner, desi nu este un produs de top.

Vezi pret

Atunci cand sunteti in cautarea unei masini de spalat vase incorporabile, mai ales atunci cand vorbim si de o bucatarie mai mica, alegerea unui model in general vine la pachet cu unele compromisuri. Marimea mai mica, cu o latime de doar 45 cm, explica si capacitatea redusa de incarcare a masinii de spalat vase Heinner HDW-BI4582TA++, un model destul de accesibil din punct de vedere al pretului, ce are performante bune in alte zone.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Heinner HDW-BI4582TA++Heinner HDW-BI4582TA++ este un model incorporabil, modern, ce se sustine si prin prezenta optiunii de Touch Control, a celor 8 programe de spalare sau a consumului bun de energie (clasa A++). Ca si dezavantaj major, mentionez capacitatea de 10 seturi, ce se datoreaza latimii reduse de doar 45 cm a acestui aparat electrocasnic.

Pentru ca dimensiunile unui aparat electrocasnic mare conteaza, mai ales pentru un model incorporabil, mentionez ca Heinner HDW-BI4582TA++ are inaltimea de 82-87 cm, latimea de 45 cm si adancime de 59.8 cm.

Plusurile Heinner HDW-BI4582TA++

+ Model complet incorporabil: este o masina de spalat vase ce poate fi incadrata in designul mobilei realizate la comanda, astfel ca bucataria va avea exact lookul visat.

+ Clasa A++: consumul sau de energie electrica este unul foarte bun, chiar daca la procesul de uscare acesta este redus la clasa A. Consumul annual de 211 kWh indica un consum lunar de aproximativ 12 lei.

Heinner HDW-BI4582TA++ 2+ 8 programe de spalare: are mai multe optiuni decat o masina de spalat vase normala. Printre acele programe, aveti optiunea de Dezinfectare, Rapid, Intensiv, Extra Clatire, Normal si Delicat.

+ Incarcare la jumatate: se poate incarca partial, caz in care consumul de curent si apa sunt reduse.

+ Pornire Programabila: poate fi intarziata pornirea cu pana la 19 ore.

+ Moderna, cu touch control: usor de controlat, dotata cu tehnologie moderna.

+ Pretul decent: avand in vedere performantele sale si faptul ca este o masina de spalat vase incorporabila, pretul sau este unul bun.

Minusuri

– Capacitatea de 10 seturi vesela: este un model potrivit utilizarii de catre cupluri si familii mici.

Concluzia

Heinner HDW-BI4582TA++ este o masina de spalat vase excelenta pentru cei ce isi doresc un model complet incorporabil, cu performante bune, ce nu costa foarte mult. Ca deobicei, raportul pret/calitate este foarte bun la acest model de la Heinner, desi nu este un produs de top.

Vezi pret

Google Analytics Alternative