Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4506A++, Slim 45 cm, 10 Seturi, Clasa A++

Heinner HDW-BI4506A++
  • Design
  • Functii
  • Capacitate
  • Pret
4.5

Review pe scurt

O sa recomand Heinner HDW-BI4506A++, cu rezerva ca nu este o masina de spalat vase ce acopera nevoile unei familii ceva mai mari. Este perfecta pentru cei cu buget redus, ce vor un model cu un consum mic.

Vezi pret

Vreti sa inlocuiti vechea masina de spalat vase cu un model incorporabil, sau sunteti la primul astfel de aparat electrocasnic? In caz ca nu aveti bugetul necesar pentru o achizitie de la unul din producatorii de top, sa stiti ca veti gasi si cateva modele accesibile ca pret pe piata, cu performante decente. Heinner HDW-BI4506A++ este un astfel de model de masina de spalat vase, fiind incorporabila si cu o capacitate destul de mica de incarcare, astfel incat o recomand mai ales familiilor mici, cu 2-3 membri.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Heinner HDW-BI4506A++Heinner HDW-BI4506A++ are latimea de doar 45 cm, astfel incat se explica si capacitatea mica, de doar 10 seturi de vesela. Este dotata cu display LED si control electronic, apartine clasei A++ si este complet incorporabila. Toate acestea, plus mai este si accesibila ca pret, avand in vedere ce ofera.

Plusurile Heinner HDW-BI4506A++

+ Clasa A++: este un element important, mai ales pentru o masina de spalat vase cum este aceasta, ce este oferita la un pret redus.

+ Complet incorporabila si mica: cu doar 45 cm latime, este complet incorporabila, deci va fi incadrata in mobila realizata la comanda, fara sa strice lookul unei bucatarii moderne.

+ 6 programe de spalare: peste medie din acest punct de vedere, oferind optiune de spalare Rapida, Prespalare, Eco, Intensiv, Delicat sau Dezinfectare.

Heinner HDW-BI4506A++ 2+ Incarcare la jumatate: puteti incarca partial masina, iar consumul va fi redus, atat la apa cat si la curent.

+ Programare intarziata, cu pana la 9 ore: puteti seta masina sa poarneasca cand nu sunteti acasa.

+ Pretul scazut: Heinner HDW-BI4506A++ are un pret destul de mic, pentru o masina din clasa A++ ce mai este si complet incorporabila.

Minusuri

– Capacitatea de incarcare: cu cele 10 seturi de vesela ce incap in interior, Heinner HDW-BI4506A++ nu este un model destinat folosirii de catre familii mari, dar pentru cele mici se potriveste de minune.

Concluzia

O sa recomand Heinner HDW-BI4506A++, cu rezerva ca nu este o masina de spalat vase ce acopera nevoile unei familii ceva mai mari. Este perfecta pentru cei cu buget redus, ce vor un model cu un consum mic.

Vezi pret

Google Analytics Alternative