Masina de spalat vase Hansa ZWM 654WH

Hansa ZWM 654WH
 • Design
  (4.2)
 • Functii
  (3.7)
 • Capacitate
  (4)
 • Pret
  (4.5)
4.1

Review pe scurt

Hansa ZWM 654WH este o masina de spalat vase care nu exceleaza in vreo categorie, dar care isi va face treaba bine. Este genul de aparat electrocasnic care isi face treaba, fara a oferi prea mult extra-uri. Pentru cei cu bugete mici, este o alegere buna.

Vezi pret

Atunci cand vreti sa va simplificati viata un pic, sa faceti rost de un pic mai mult timp liber ce il puteti folosi pentru a va relaxa, citind o carte sau vizionand un film, achizitia unui masini de spalat vase poate fi solutia cautata. Multe zeci de ore sunt petrecute in fiecare an spaland vasele ramase dupa membrii familiei, mai ales daca vorbim si de copii, nu doar de unul sau doi adulti. Hansa ZWM 654WH este un model de masina de spalat vase ce este accesibila ca pret, cu performante decente si o capacitate destul de mare.

Hansa ZWM 654WH este un model de spalat vase ce apartine clasei energetice A+, in timp ce eficienta sa la spalare si uscare este A, destul de decenta chiar si in aceste categorii in general mai putin mentionate. Consumul estimat de energie anual este de 290 kWh, in timp ce cel de apa este de 3360 litri (12 litri la fiecare ciclu de spalare).

Capacitatea sa este de 12 seturi de vesela, deci una destul de mare, ce permite folosirea sa fara probleme pentru familii cu mai mult de 3-4 membri. Dimensiunile masinii sunt totusi cele standard, de 60×58 centimetri amprenta la sol, cu o inaltime de 85 cm.

Plusurile Hansa ZWM 654WH

+ Optiune solida, accesibila ca pret: nu este un model din clasa Premium, dar nu vine nici cu costurile asociate unei astfel de masini de spalat vase.

+ Capacitate peste medie, 12 seturi: capacitatea masinii de spalat vase Hansa ZWM 654WH se afla in partea superioara a clasamentului, cele mai bune de pe piata oferinda 13+ seturi. Este suficient de mare pentru o familie medie din Romania.

+ 5 programe: puteti alege intre optiuni gen programul Rapid, cel Bio/Eco, Intensiv sau varianta cu Incarcare la jumatate. Veti putea astfel adapta performantele si stilul de lucru al masinii la vasele ce trebuiesc curatate. Unele vor avea nevoie doar de o curatare superficiala, in timp ce altele vor trebui trecute prin programul intensiv. Daca nu va grabiti, optiunea Eco va consuma mai putina apa si curent electric.

+ Nivel de zgomot acceptabil: cu un nivel al zgomotului in timpul functionarii de 49 dB, Hansa ZWM 654WH nu va deranja.

Minusurile

– Design pe culoarea alba: pentru cei care sunt in cautarea unei masini de spalat cu un design deosebit, acest model nu va fi probabil cea mai buna alegere. Are un design standard pentru un astfel de aparat, de culoare alba, ce poate fi pusa in orice bucatarie normala.

Concluzia

Hansa ZWM 654WH este o masina de spalat vase care nu exceleaza in vreo categorie, dar care isi va face treaba bine. Este genul de aparat electrocasnic care isi face treaba, fara a oferi prea mult extra-uri. Pentru cei cu bugete mici, este o alegere buna.

Vezi pret