Electrolux ESF9516LOW, Masina de Spalat Vase Cu Performante Excelente, Capacitate 14 Seturi, Clasa Energetica A+++, cu Motor Inverter

Electrolux ESF9516LOW
 • Design
  (4.7)
 • Functii
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.7)
4.7

Review pe scurt

Electrolux ESF9516LOW este un model excelent, o masina de spalat vase cu performante deosebite, consum minim si calitate ridicata.

Vezi pretul de azi Altex

O masina de spalat vase moderna este din ce in ce mai des pe lista de cumparaturi a romanilor, iar prin Electrolux ESF9516LOW avem un astfel de aparat electrocasnic, de calitate ridicata. Electrolux este un producator cu renume, atat in Vestul Europei cat si in Romania, multumita calitatii produselor lor. O masina de spalat vase, mai ales una de calitate, va ajuta sa economisiti ore bune in fiecare saptamana sau luna, in functie si de numarul de vase ce trebuiesc spalate.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Electrolux ESF9516LOWIn ce priveste performantele masinii de spalat vase Electrolux ESF9516LOW, aceasta este dotata cu un motor de tip Inverter, performant si cu un consum mic de energie, incadrandu-se de altfel si in clasa A+++ (cea mai buna posibila). Capacitatea de 14 seturi de vesela este si ea una buna, potrivita pentru o familie medie. In functie de cat de grabiti sunteti, sau de tipul de vesela spalat, puteti alege dintre cele 6 programe de spalare. Ca si tehnologii mai importante, Electrolux ESF9516LOW este organizata prin sistemul MaxiFlex si usuca vasele cu ajutorul AirDry.

Cand vine vorba de un aparat electrocasnic de dimensiuni mai mari, cum este si Electrolux ESF9516LOW, trebuie sa luam in calcul cat spatiu ocupa si daca isi are un loc in bucatarie. Acest model are inaltimea de 85 cm, o latime de 60 cm si adancimea de 62.50 cm.

Plusurile masinii de spalat vase Electrolux ESF9516LOW

+ Capacitate excelenta, 14 seturi: este in partea superioara, din punct de vedere al incarcarii, fiind un model ce poate fi potrivit si pentru familii medii-mari.

+ Clasa energetica A+++: consumul de curent electric este unul minim, iar costul lunar de utilizare este de aproximativ 14 lei.

+ 6 programe de spalare: alegeti optiunea cea mai potrivita, obtineti rezultate perfecte.

Electrolux ESF9516LOW 2+ Motor Inverter: fiabilitate ridicata, silentiozitate si consum minim de energie.

+ Sertarul MaxiFlex: permite tuturor ustensilelor sa incapa in interior, chiar si cele mai ciudate sau voluminoase.

+ Spalare excelenta, cu SatelliteClean: o tehnologie ce foloseste un brat cu rotatie dubla, pentru acoperire foarte buna a tuturor zonelor.

+ Uscare foarte eficienta, prin AirDry: de pana la trei ori mai eficienta la uscare, utilizand un flux natural de aer in acest scop. Deschide usa cu 10 cm la final, pentru a permite aerului sa circule in interior.

Minusuri

– Pret usor ridicat: nu este un model foarte ieftine, dar nu are totusi nici un pret exagerat, mai ales pentru ce ofera.

Concluzia

Electrolux ESF9516LOW este un model excelent, o masina de spalat vase cu performante deosebite, consum minim si calitate ridicata.

Vezi pretul de azi Altex

Google Analytics Alternative