Bosch SMS46LW00E, Masina de Spalat Vase A++, 13 Seturi si 6 Programe, Un Model De Calitate Germana

Bosch SMS46LW00E
  • Design
  • Functii
  • Capacitate
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Bosch SMS46LW00E este o masina de spalat vase ce vi-o recomand, o optiune de calitate, cu un consum redus, silentioasa si de capacitate buna. Singurul sau dezavantaj major este ca pretul va fi ceva mai ridicat, fiind un model german.

Vezi pret

Alegerea unei masini de spalat vase nu este intotdeauna usoara, mai ales daca bugetul disponibil este unul limitat. Un model de tipul lui Bosch SMS46LW00E nu este considerat ieftin, dar veti primi la schimb calitatea germana, tehnologie avansata si functii suplimentare foarte folositoare, deci si rezultatele vor fi unele mai bune decat la modele ieftine, ce exceleaza doar la specificatiile listate pe hartie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Bosch SMS46LW00EBosch SMS46LW00E este un model de masina de spalat vase cu o capacitate de 13 seturi de vesela, deci va fi o alegere buna pentru familii medii spre mari, oferta fiind peste medie in acest caz. Mai este si o masina ce ofera 6 programe diferite de spalare, ceea ce va spune ca veti avea optiunea potrivita in mai multe situatii. Puteti alege o optiune mai rapida, pentru vase nu foarte murdare, sau una intensiva pentru cele cu pete mai vechi/intarite, printre alte programe disponibile. Are si 6 trepte de temperatura pentru apa, in functie de consumul dorit si de programul selectat.

De remarcat si ca este un model din clasa A++, ce are un consum bun de energie. Ca si dimensiuni, modelul ocupa 60×60 cm la sol, in timp ce inaltimea este de 84.5 cm. Are lungimea furtunului de 190 cm, in timp ce cablul de alimentare este de 175 cm. Aveti toate datele necesare pentru a vedea unde in bucatarie si-ar avea locul, inainte de achizitie.

Plusurile Bosch SMS46LW00E

+ Capacitate peste medie, 13 seturi: este suficient de incapatoare, pentru a servi o familie medie spre mare.

+ Clasa A++: consumul de energie este unul destul de redus, estimarea producatorului fiind ca va avea neoie de 262 kWh pe an. Costul lunar ar fi de aproximativ 15 lei.

+ Motorul EcoSilence Drive, rezulta o masina silentioasa, la 46 dB: rezultate excelente, putin zgomot si economie de curent.

Bosch SMS46LW00E 2+ Programul TurboSpeed, de 20 minute: optiunea foarte rapida, pentru vase sau pahare recent murdarite, pentru reutilizare intr-un timp cat mai scurt. Perfecta pentru petreceri.

+ Optiune VarioSpeed Plus: reduce durata unui program cu pana la 66%, mentinand rezultatele excelente la spalare/uscare.

+ Sistemul VarioFlex Pro: permite reglarea cosurilor si distribuirea vaselor in interior, dupa nevoie.

+ Programe Auto: poate ajusta temperatura apei, cantitatea de apa si timpul de clatire, in functie de cat de murdare sunt vasele.

+ Afisaj electric: Bosch SMS46LW00E ofera informatii prin intermediul ecranului LCD.

Minusuri

– Pret maricel, ca la orice model german de calitate: ofera si tehnologie avansata, pe langa numele Bosch si garantia calitatii germane, iar pretul este unul pe masura.

Concluzia

Bosch SMS46LW00E este o masina de spalat vase ce vi-o recomand, o optiune de calitate, cu un consum redus, silentioasa si de capacitate buna. Singurul sau dezavantaj major este ca pretul va fi ceva mai ridicat, fiind un model german.

Vezi pret

Google Analytics Alternative