Bosch SMS46LI04E, Masina de Spalat Vase, 13 Seturi, Clasa Energetica A++, Model Cu Performante Excelente

Bosch SMS46LI04E
  • Design
  • Functii
  • Capacitate
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Bosch SMS46LI04E are calitati certe si foarte putine dezavantaje, acestea din urma avand legatura mai mult cu pretul de achizitie, care ar putea fi o problema pentru bugetele mai mici. Altfel, este un produs german, de calitate corecta si cu functii/tehnologii ce se vor dovedi folositoare pe termen lung.

Vezi pret

Desi toti ne dorim cele mai bune aparate electrocasnice disponibile pe piata, de multe ori nu avem si bugetul necesar pentru o astfel de achizitie. Bosch SMS46LI04E este un excelent model de compromis, pentru o masina de spalat vase cu un cost peste medie, dar totusi accesibil. Performantele acestui model german sunt foarte bune, tehnologia folosita este de top, iar capacitatea si functiile disponibile sunt bune.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Bosch SMS46LI04EBosch SMS46LI04E este in primul rand o masina de spalat vase ce poate fi folositoare pentru familii medii sau chiar mari, capacitatea de 13 seturi de vase fiind considerata peste medie pentru un astfel de aparat. In functie de vasele spalate si de gradul lor de murdarie, aveti 6 programe diferite dintre care puteti alege. In unele situatii optiunea rapida este posibila, dar daca este nevoie veti avea si varianta unui program intensiv. Apa este folosita la diferite temperaturi, 6 trepte diferite fiind disponibile pentru programele masinii.

Altfel, ar mai trebui mentionat si clasa sa energetica, acesta fiind un model A++ cu un consum decent de energie. Clasa energetica este destul de importanta la masinile de spalat vase, ce tind sa consume destul de mult altfel.

Dimensiunile acestui aparat sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime. Mai este important de stiut si ca are un cablu de alimentare cu o lungime de 1.75 m, in timp ce furtunul are 1.90 m.

Plusurile Bosch SMS46LI04E

+ Clasa energetica A++: va asigura un consum destul de mic de energie, costul pe luna fiind de aproximativ 15 lei (consum annual de 262 kWh).

+ Capacitate 13 seturi de vesela: este o cifra usor peste medie pentru o masina de spalat vase.

Bosch SMS46LI04E 2+ Motor EcoSilence Drive: aparatul are un nivel de operare de doar 46 dB, iar motorul este unul foarte fiabil si economic.

+ TurboSpeed, program rapid de 20 minute: puteti curata pahare sau vesela chiar in timpul petrecerii, acestea putand fi refolosite.

+ Functia VarioSpeed Plus: cand este activata, poate reduce durata programului de spalare, chiar si 66%, in timp ce rezultatele sunt la fel de bune.

+ Optiunea Auto: masina poate ajusta toate setarile de apa si timpi, pentru a obtine rezultate perfecte, in functie de cat de murdare sunt vasele.

+ Organizare usoara, cu VarioFlex Pro: aranjati vasele in masina dupa cum aveti nevoie, folosind cosurile reglabile.

+ Afisaj LCD: pentru a vedea rapid informatii despre ciclul de spalare.

Minusuri

– Nu este un model ieftin: ca orice model de la un producator de renume, fie el german, japonez sau coreean, pretul este peste media cu care ne-am obisnuit multumita produselor aduse din China. Calitatea si numarul functiilor/tehnologiile incorporate fac diferenta.

Concluzia

Bosch SMS46LI04E are calitati certe si foarte putine dezavantaje, acestea din urma avand legatura mai mult cu pretul de achizitie, care ar putea fi o problema pentru bugetele mai mici. Altfel, este un produs german, de calitate corecta si cu functii/tehnologii ce se vor dovedi folositoare pe termen lung.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative