Bosch SMS46AW02E, O Masina De Spalat Vase Eficienta

Bosch SMS46AW02E
  • Design
  • Functii
  • Capacitate
  • Pret
4.3

Review pe scurt

Bosch SMS46AW02E va fi potrivita oricarei familii cu mai multi membri, dar este utilizabila chiar si de catre familiile mai mici, din moment ce isi poate adapta consumul la numarul de vase spalate.

Vezi pret

Un aparat electrocasnic cu adevarat folositor in orice bucatarie, masina de spalat vase va poate economisi chiar si sute de ore in fiecare an, timp care il puteti petrece cu familia sau relaxandu-va, in loc sa faceti ceva ce va nu face placere. Masina de spalat vase nu mai este un moft in ziua de astazi, astfel incat ea apare in din ce in ce mai multe bucatarii din Romania. Bosch SMS46AW02E este modelul despre care vom vorbi astazi, o masina de spalat vase din clasa energetica A+, cu o capacitate de pana la 12 seturi si cu 6 programe dintre care il puteti alege pe cel potrivit.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Caracteristici

Bosch SMS46AW02E vine in culoarea alba, avand dimensiunile de 84.5 cm x 60 cm x 60 cm, astfel incat va incapea cam in orice spatiu dedicat pentru asa ceva din bucataria dumneavoastra. Masina vine cu un display de tip LED care va da detalii despre operatiunile curente, panoul de comanda fiind unul modern, dar usor de invatat multumita iconitelor plasate langa butoane. Greutatea acesteia este de 45 kg. Nivelul de zgomot atins in timpul functionarii este de 48 dB.

Capacitatea Bosch SMS46AW02E

In interiorul celor doua cosuri in care se pun vasele pentru spalat, veti avea suficient loc pentru 12 seturi, ceea ce este considerata o capacitate destul de mare pentru un asemenea aparat. Aparatele mai mici pot avea chiar si jumatate din capacitatea acestei masini, astfel incat modelul va fi suficient chiar si pe masura ce familia dumneavoastra se extinde. In plus, veti gasi si un cos Vario in interior, care va fi folosit pentru spalarea in deplina siguranta a tacamurilor.

Masina este suficient de inteligenta incat sa detecteze cu ajutorul unui senzor cate vase sunt in interior, ajustand in acest fel cantitatea de apa care trebuie folosita, si implicit si timpul de spalare. Puteti utiliza astfel masina chiar si cand nu aveti suficiente vase ca sa o umpleti, stiind ca nu veti consuma la fel de multa apa si curent ca pentru capacitatea maxima.

Functiile si Performantele Acestei Masini De Spalat Vase

Bosch SMS46AW02E va ofera rezultate foarte bune in timpul spalarii, chiar daca vasele spalate sunt foarte murdare sau daca aceasta s-a intarit pe suprafata sa pe parcursul a mai multor zile, necesitand inmuiere inainte de spalarea efectiva.

Tehnologiile incluse in aceasta masina ii permit sa impiedice modificarea programului in timpul ciclului de spalare sau deschiderea accidentala, ambele fiind de folos intr-o familie care are si copii mici. Mai sunt si senzori care detecteaza cantitatea de vase spalate, care regleaza consumul de apa in functie de cat de murdare sunt acestea si multe altele.

In ce priveste programele care pot fi utilizate in Bosch SMS46AW02E, cateva din cele mai importante ar fi:

  • Intensiv – cand aveti vase foarte murdare
  • Auto
  • Bio/Eco – consuma cele mai putine resurse
  • Rapid – spalare rapida
  • Glass 40 – pentru pahare din cristal sau vase din portelan, care sunt mai delicate
  • Prespalare – cand vasele sunt foarte murdare, permitand inmuierea acestora in prealabil

Eficienta Energetica si Consum de Apa

Masina Bosch SMS46AW02E are un consum de energie la un ciclu de spalare de circa 1.02 kW, in timp ce consumul de apa este de 11.7 litri. Daca transformati aceste cifre in bani, aveti un cost de doar 0.70 RON pentru fiecare utilizare a masinii. Spalarea a 10-12 seturi de vase manual ar fi luat foarte mult timp, astfel incat mie mi se pare o afacere grozava acest cost mic per utilizare.

» Cititi si despre alte masini de spalat vase

Concluzie

Bosch SMS46AW02E va fi potrivita oricarei familii cu mai multi membri, dar este utilizabila chiar si de catre familiile mai mici, din moment ce isi poate adapta consumul la numarul de vase spalate.

Vezi pret

Google Analytics Alternative