Bosch SMS25AW07E, Masina de Spalat Vase , Capacitate 12 Seturi, 5 Programe De Spalare, Model Silentios

Bosch SMS25AW07E
 • Design
  (4.7)
 • Functii
  (4.6)
 • Capacitate
  (4.6)
 • Pret
  (4.7)
4.7

Review pe scurt

Cred ca veti aprecia tehnologia si performantele masinii de spalat vase Bosch SMS25AW07E, modelul fiind potrivit pentru orice familie, cu rezerva acelei clase energetice scazute, ce va ridica costul de folosire pe termen lung.

Vezi pret

Bosch SMS25AW07E este o masina de spalat vase ce se potriveste perfect unui stil de viata modern, si in mod special pentru familii ce au si copii mici. Motivul este accentul pus pe cat de silentios este modelul, acesta avand atat motorul special gandit in acest scop, cat si alte tehnologii folositoare. Este un model cu performante medii in alte privinte, cum ar fi la clasa energetica (A+) sau capacitatea de incarcare (12 seturi). Familiile mici si medii vor putea sa o foloseasca fara probleme, dar cele cu multi membri ar putea sa se uite la modele mai incapatoare.

Bosch SMS25AW07EUnul din elementele ce mi-au atras atentia din prima, designul este unul simplu, ce pune accent pe culoarea alba. Desi la alte modele as considera aceasta culoare un minus, in cazul lui Bosch SMS25AW07E designul este unul foarte elegant, albul stralucitor, iar accentele negre sunt minime.

Dimensiunile acestui model sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, Bosch SMS25AW07E incadrandu-se in spatiul disponibil pentru aparate electrocasnice deobicei. Bineinteles, aveti nevoie de acest spatiu undeva in apropierea chiuvetei din bucatarie, din moment ce are nevoie de o conectare la reteaua de apa si canalizare. Lungimea furtunului sau este de 1.9 metri.

Plusurile Bosch SMS25AW07E

+ Capacitate suficienta pentru o familie normala: cu cele 12 seturi ce incap in interior, Bosch SMS25AW07E nu este super-incapatoare, dar nu este nici la coada, fiind o masina de spalat vase normala, potrivita pentru familii medii.

+ Optiunea VarioSpeed: poate reduce timpul de spalare considerabil, chiar si cu 50%, rezultatele fiind cele optime in continuare.

+ Motorul EcoSilence Drive: economic, silentios, durabil si puternic, aceste cuvinte descriu foarte bine motorul celor de la Bosch.

+ Aqua Sensor: detecteaza petele de pe vase si este capabil sa dozeze cantitatea de apa folosita in functie de acestea, deci nu va irosi resurse pe vase care pot fi curatate usor.

Bosch SMS25AW07E 2+ Senzorul de incarcare, permite incarcarea partiala: nu veti irosi curent electric atunci cand incarcati masina doar pe jumatate, pentru ca aceasta detecteaza vasele si foloseste doar ce este necesar pentru acestea.

+ Active Water: tehnologie care foloseste apa cat mai bine, distribuind-o acolo unde este nevoie de ea.

+ Protectie impotriva daunelor: folosind senzori speciali, masina protejeaza impotriva daunelor cauzate de apa.

+ Atentie speciala cu vesela din sticla: masina regleaza gradul de duritate al apei, pentru rezultate mai bune la pahare si alte vase din sticla.

Minusuri

– Clasa A+: consumul de curent electric nu este cel mai economic, anual acesta ridicandu-se la aproximativ 290 kWh si 3300 litri apa (1.02 kWh si 11.7 litri apa la fiecare ciclu de spalare). Costul lunar pe factura de curent ar fi de 18 lei in acest caz.

Concluzia

Cred ca veti aprecia tehnologia si performantele masinii de spalat vase Bosch SMS25AW07E, modelul fiind potrivit pentru orice familie, cu rezerva acelei clase energetice scazute, ce va ridica costul de folosire pe termen lung.

Vezi pret
Manual de utilizare