Bosch SME68TX26E, Masina de Spalat Vase Incorporabila A+++, 14 Seturi si 8 Programe, Performante Deosebite In Fiecare Privinta

Bosch SME68TX26E
  • Design
  • Functii
  • Capacitate
  • Pret
4.8

Review pe scurt

Bosch SME68TX26E este o masina de spalat vase excelenta, un model incorporabil ce combina un design simplu, cu tehnologia cea mai inalta, performante deosebite, dar si un pret pe masura.

Vezi pret

Atunci cand va alegeti aparatele electrocasnice incorporabile pentru o bucatarie noua, aveti ocazia de a face un efort si a merge pe mana unor modele performante, ce va vor ajuta pentru multi ani de acum incolo. Bosch SME68TX26E este acel gen de masina de spalat vase, un model incorporabil ce are nu doar clasa energetica maxima, dar si o capacitate de incarcare buna, impreuna cu un numar mare de programe de spalare. Este genul de model cu pret peste medie, ce exceleaza in multe privinte.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Bosch SME68TX26EBosch SME68TX26E are acea capacitate de 14 seturi de vase, o cifra peste medie, cum este de altfel si clasa sa energetica, acel A+++ ce anunta performante deosebite cand vine vorba de consumul de curent electric. Aveti si 8 programe dintre care puteti alege.

Bosch SME68TX26E are dimensiunile normale pentru un aparat electrocasnic, venind cu o inaltime de 81.5 cm, latimea de 59.8 cm si adancimea de 55 cm. Atunci cand va hotarati unde o veti amplasa, luati in considerare si lungimea cablului (1.75 m) si cea a furtunului (1.9 m).

Plusurile Bosch SME68TX26E

+ Clasa A+++: are un consum foarte mic de energie, estimarea pentru 1 an fiind de 237 kWh, deci costul ar fi de aproximativ 14 lei pe luna.

+ Capacitatea buna: la o capacitate de 14 seturi de vesela, Bosch SME68TX26E este din nou un model cu performante peste medie, potrivit si pentru familii ceva mai mari.

+ Incorporabila prin sistemul VarioHinge: o solutie de incorporare moderna, ce elimina spatiile din partea inferioara.

Bosch SME68TX26E 2+ Suporturi pliabile mobile, plus sistemul VarioFlexPlus: organizarea vaselor in cosuri este incredibil de usoara, mai ales cu acele suporturi pliabile mobile din cosul inferior.

+ Aplicatia Home Connect, cu ghid de programe si notificari push: va ajuta, permitand alegerea unui program potrivit pentru numarul de vase, tipul lor si gradul de murdarire.

+ Spot lumina rosie InfoLight: proiecteaza pe pardoseala culori ce va spun cand este in functionare si cand a terminat.

+ Motor EcoSilence Drive: este un tip de motor silentios, eficient si durabil in timp, o tehnologie Bosch.

+ 8 programe de spalare: aveti toate optiunile importante, impreuna cu functii suplimentare.

Minusuri

– Costul sau: fiind unul din modelele de top disponibile pe piata, costul acestei masini de spalat vase incorporabila este unul destul de ridicat.

Concluzia

Bosch SME68TX26E este o masina de spalat vase excelenta, un model incorporabil ce combina un design simplu, cu tehnologia cea mai inalta, performante deosebite, dar si un pret pe masura.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative