Beko DIS28120, Masina de Spalat Vase Incorporabila, A++, 11 Seturi

Beko DIS28120
  • Design
  • Functii
  • Capacitate
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Beko DIS28120 este o alegere buna pentru utilizatorii ce au nevoie de performantele oferite de catre acest model, buna pentru familii mici, ce nu au spatiu foarte mult in bucatarie.

Vezi pret

Cei ce sunt in cautarea unei masini de spalat vase, de buna calitate, au de acum incolo si optiunea acestui model, Beko DIS28120. Cei de la Beko ofera acest aparat in versiune incorporabila, ceea ce inseamna ca poate fi integrata si ascunsa in mobila de bucatarie, ce o faceti la comanda. Astfel, puteti sa beneficiati de toate avantajele unei astfel de masini de spalat vase, fara a trebui sa va uitati la inca un aparat de culoare alba.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Beko DIS28120Beko DIS28120 este un model din clasa energetica A++, ce va ofera un consum mult redus de energie electrica. Printre celelalte specificatii ce merita mentionate, ar fi si capacitatea sa de 11 seturi de vase, sau cele 8 programe diferite de spalare ce acopera o gama larga de situatii.

Desi este recomandat ca producatorul mobilierului sa fie cel ce ia masura masinii de spalat vase incorporabila, totusi merita mentionate dimensiunile sale, pentru a sti macar aproximativ daca se incadreaza in spatiul disponibil. In cazul Beko DIS28120, avem o inaltime de 81.8 cm, latimea de 44.8 cm si adancimea de 55 cm. Dupa cum puteti vedea, nu este un model de dimensiuni normale, astfel incat este potrivit pentru spatii mai inguste.

Plusurile Beko DIS28120

+ Model incorporabil: puteti avea bucataria visurilor dumneavoastre, multumita aparatelor electrocasnice incorporabile, printre care se regaseste si Beko DIS28120.

+ Masina de spalat vase ingusta: aveti nevoie de circa 15 cm mai putini, pentru latimea acestui aparat, ceea ce ar putea sa conteze in bucatariile mai mici.

+ Clasa energetica A++: se estimeaza un consum anual de 225 kWh, ceea ce ar insemna aproximativ 14 lei pe luna.

Beko DIS28120 2+ 8 programe de spalare: un numar de optiuni peste medie.

+ Motor ProSmart Inverter: motor foarte fiabil si economic, ce are garantie de 10 ani.

+ Programul Quick & Shine: pentru vase utilizate zilnic, ce nu sunt foarte murdare, acest program rapid are o durata de numai 58 minute.

+ Multe alte programe, pentru diferite situatii: sunt programe pentru incarcare la jumatate, pentru spalare intensiva la 70 grade, Eco, Rapid de 30 minute sau special pentru pahare.

+ Tehnologia AquaFlex: presiunea se ajusteaza automat pentru cele doua cosuri, astfel incat performantele sa fie cele mai bune.

Minusuri

– Relativ scumpa: exista si variante ceva mai ieftine, de aparate incorporabile A++ cu aproximativ aceleasi performante ca Beko DIS28120, dar asta nu ii ia din merite.

Concluzia

Beko DIS28120 este o alegere buna pentru utilizatorii ce au nevoie de performantele oferite de catre acest model, buna pentru familii mici, ce nu au spatiu foarte mult in bucatarie.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative