Beko DIS25011, Masina De Spalat Vase Incorporabila

Beko DIS25011
 • Design
  (4)
 • Functii
  (4.5)
 • Capacitate
  (4)
 • Pret
  (4)
4.1

Review pe scurt

Beko DIS25011 este masina de spalat vase incorporabila de ales in cazurile unde nu este foarte mult spatiu disponibil, sau cand aparatul va fi folosit pentru a acoperi nevoile unei familii mici, dimensiunile sale fiind unele mai reduse. Altfel, o masina fara pretentii foarte mari care isi face treaba foarte bine.

Vezi pret

Pentru omul modern, masina de spalat vase devine din ce in ce mai des un element indispensabil, mai ales daca familia creste si numarul de vase murdare la fiecare masa creste. Un model cum este Beko DIS25011, adica o masina de spalat vase incorporabila, isi are locul cam in orice bucatarie din moment ce poate fi incastrata in mobila existenta. Este si un model ce nu ocupa prea mult spatiu, astfel incat aveti un motiv in plus sa o alegeti, dar continuati sa cititi pentru a afla mai multe despre performantele acestui model.

Beko DIS25011 este un model cu o capacitate de 10 seturi de vesela, fiind multumita dimensiunilor sale reduse potrivita pentru amplasarea in spatii mai mici. Aceasta se vede si in dimensiunile sale, masina avand o latime de doar 45 cm, o adancime de 55 cm si o inaltime de 81.8 cm. Nu este foarte zgomotoasa, atingand un nivel de 51 dB in timpul folosirii, deci nu va deranja in timpul functionarii.

In ce priveste performantele sale din punct de vedere al consumului, se incadreaza la clasa A+, avand un consum anual de energie de 237 kWh si un consum de apa de 10.5 litri la fiecare ciclu de spalare. Costul folosirii Beko DIS25011 este de circa 12 lei pe luna, deci mai putin de 50 de bani pe zi. V-ar conveni sa platiti 50 de bani ca sa scapati de cele 20-30 de minute de spalat vasele adunate in timpul celor 3 mese din fiecare zi? Eu zic ca merita.

Plusuri pentru Beko DIS25011

+ Model potrivit pentru familii mici/medii: cu o capacitate de 10 seturi de vesela, masina nu este una foarte mare, fiind destinata celor care au un spatiu mic si doar cativa membri in familie.

+ Masina de spalat vase complet incorporabila: o puteti amplasa oriunde, in cadrul mobilei existente, putand sa o faceti invizibila cu usurinta daca va doriti acest lucru.

+ Clasa A+: are un consum decent de energie si de apa, dar nu excelent. Costurile sunt acceptabile, de circa 12 lei pe luna.

+ Optiune de incarcare la jumatate: puteti spala o incarcatura mai mica de vase, nefiind nevoie sa consumati la fel de multa apa si energie ca la o incarcatura completa.

+ 5 ani garantie: pana la data de 31 ianuarie 2019, odata achizitionata masina de spalat vase Beko DIS25011 aveti si o garantie extinsa la ea, daca inregistrati produsul la producator. Verificati daca perioada exte extinsa, in caz ca o cumparati dupa aceasta data.

+ Program de curatare intensiva: pentru vasele foarte murdare, le puteti spala cu acest program ce foloseste apa la 70 grade Celsius.

+ Program Eco 50: are grija atat de mediul inconjurator, cat si de vase, folosind un consum minim de energie.

+ Program Quick & Clean: dureaza doar 58 de minute, fiind programul de spalare rapid.
+ Programul Clean & Shine: in 90 de minute, va curata si face stralucitor orice vase, chiar si in cazuri extreme de murdarie.

+ Program Mini 30: pentru atunci cand nu aveti vase foarte murdare, de utilizat pentru pahare si vesela. In caz de incarcare completa a masinii de spalat vase Beko DIS25011, va dura doar 30 de minute, folosind apa incalzita la 35 grade Celsius.

+ Model Ingust, 45 cm latime: de folosit in spatii mici, fiind considerabil mai mica decat un model standard de 60 cm.

Minusuri

– Capacitatea sa, in cazul unei familii numeroase: va fi potrivita pentru o familie mica, de 2-4 persoane, dar daca aveti o familie mai mare va trebui sa o utilizati de mai multe ori in unele cazuri, pentru a spala toate vasele.

Concluzia

Beko DIS25011 este masina de spalat vase incorporabila de ales in cazurile unde nu este foarte mult spatiu disponibil, sau cand aparatul va fi folosit pentru a acoperi nevoile unei familii mici, dimensiunile sale fiind unele mai reduse. Altfel, o masina fara pretentii foarte mari care isi face treaba foarte bine.

Vezi pret