Masina de spalat vase Beko DFS26024W

Beko DFS26024W
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.1

Review pe scurt

Va recomand Beko DFS26024W daca nu sunteti prea pretentiosi atunci cand vine vorba de design, pentru ca in celelalte compartimente face o treaba destul de buna. Daca sunteti in cautarea unui model SLIM, pentru o familie cu pana la 3-4 membri, este o alegere excelenta.

Vezi pret

In conditiile date din Romania, cu multe bucatarii mici, spatiul necesar pentru montarea unei masini de spalat vase moderne nu este intotdeauna disponibil. In astfel de cazuri, se poate recurge la o optiuni SLIM, un model cu o latime mai mica care sa poata face fata totusi la cerintele dumneavoastra. Modelul de masina de spalat vase la care ne vom uita astazi, Beko DFS26024W, va face fata cu brio in spatiile mai inguste, multumita latimii sale de doar 45 cm si a optiunilor avansate ce sunt incluse in ea.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Beko DFS26024WHaideti sa aruncam o privire rapida la ce poate Beko DFS26024W, aceasta masina de doar 45 cm latime, o adancime standard de 60 cm si o inaltime de 85 cm la fel de normala. Culoarea sa este alba, designul fiind unul foarte simplu, de masina de spalat ce isi face treaba fara sa faca nazuri.

Printre elementele de notat despre aceasta masina, ar fi si capacitatea sa de 10 seturi, clasa energetica A++, optiunea programului Mini de 30 minute, sau motorul ProSmart Inverter.

Plusurile masinii de spalat vase Beko DFS26024W

+ Model SLIM, de 45 cm: avand cu pana la 15 cm (25%) mai putin in latime, aceasta masina de spalat vase ar putea sa incapa in spatii mai inguste, unde un model clasic n-ar avea loc.

+ Clasa energetica A++: luati in considerare pretul si capacitatea modelului, ca sa intelegeti de ce clasa este una excelenta, chit ca nu este cea mai buna posibila.

+ Capacitatea de 10 seturi: in ciuda dimensiunilor mai mici, masina are o capacitate decenta de incarcare, undeva pe la mijloc daca luam in considerare competitia.

Beko DFS26024W 2

+ 6 programe: aceeasi localizare undeva in clasa de mijloc a Beko DFS26024W este adevarata si pentru numarul de programe disponibile (include program rapid, Bio/Eco, incarcare la jumatate, etc).

+ Tehnologiile incluse: nu doar motorul este un plus, dar si tehnologiile pentru Extra Uscare, Fast+, AquaActive sau SuperRinse.

+ Mini 30: program pentru pahare sau vesela ce nu sunt foarte murdare. Economiseste timp, energie si apa.

+ Motor ProSmart Inverter: are garantie 10 ani, avand consum excelent de energie si un nivel redus de zgomot.

Minusuri

– Designul simplu: Beko DFS26024W este un model mai patratos, de culoare alba, cu foarte putine elemente care sa il scoata in evidenta.

Concluzia

Va recomand Beko DFS26024W daca nu sunteti prea pretentiosi atunci cand vine vorba de design, pentru ca in celelalte compartimente face o treaba destul de buna. Daca sunteti in cautarea unui model SLIM, pentru o familie cu pana la 3-4 membri, este o alegere excelenta.

Vezi pret

Google Analytics Alternative