Masina de spalat vase Beko DFN38530DX, A+++, Design Deosebit Cu Performante Excelente

Beko DFN38530DX
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Alegeti masina de spalat vase Beko DFN38530DX daca vreti ce este mai bun de pe piata. Este un model care exceleaza in fiecare categorie, de la design, la clasa A+++, capacitatea de incarcare sau tehnologia folosita in interior.

Vezi pret

Un produs destinat folosirii in cele mai moderne bucatarii, suficient de mare pentru a fi folositoare chiar si familiilor cu mai multi membri, Beko DFN38530DX este o masina de spalat vase ce are o capacitate de 15 seturi, ce are 8 programe pentru spalarea vaselor, in timp ce clasa energetica A+++ va asigura ca nu veti avea costuri foarte mari daca o utilizati frecvent. Pe langa toate acestea, masina mai ofera si cateva tehnologii avansate impreuna cu un design deosebit, unul din cele mai atragatoare disponibile la pretul asta, care este unul peste medie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Beko DFN38530DXBeko DFN38530DX este cu adevarat un model de top, iar asta este evident din momentul in care va uitati la ea. Cu un design de culoare gri inchis si cu touch screen-ul elegant amplasat in zona de mijloc, aceasta masina de spalat vase va arata bine intr-o bucatarie moderna, mai ales daca aveti si alte aparate electrocasnice moderne pe langa ea.

Plusurile masinii de vase Beko DFN38530DX

+ Capacitatea mare, 15 seturi: masina Beko DFN38530DX va avea o capacitate de incarcare generoasa, astfel incat nu va trebui sa o folositi de mai multe ori pentru a spala toate vasele murdare dupa o zi de nastere sau la sarbatori.

+ Motorul ProSmart Inverter: acesta are o garantie mare, de 10 ani, face foarte putin zgomot si este mai fiabil decat cele din trecut, in special datorita vibratiilor reduse.

+ Clasa A+++: este cea mai buna clasa energetica, ce va asigura un consum minim de electricitate si costuri reduse pe intreaga durata a vietii sale.

+ Optiunea Incarcare pe jumatate: denumita Flexible HalfLoad, va fi folosita in acele momente cand nu aveti foarte multe vase murdare, astfel incat nici masina nu va folosi multa apa.

Beko DFN38530DX 2+ Optiuni pentru familii cu bebelusi: BabyProtect va acorda mai multa atentie vaselor ce au nevoie de curatare suplimentara, fiind destinate hranei pentru bebelusi.

+ Multe alte programe si extra optiuni: fie ca vorbim de cicluri suplimentare de clatire (SuperRinse), moduri intensive, prespalare, mod auto, etc, aveti in total 8 programe din care sa alegeti la Beko DFN38530DX.

+ Tehnologiile incorporate: masina are tehnologii de tip SuperRinse, AquaActive, AquaFlex, SteamGloss si Fast+, fiecare adaugand ceva nou la procesul de spalare si imbunatatind rezultatele.

+ Design superb: dupa cum se vede si din poze, masina arata foarte bine. Culoarea gri si design-ul curat sunt o combinatie mortala.

Minusuri

– Nu este ieftina: luati in considerare design-ul, capacitatea mare, clasa energetica cea mai buna si tehnologia din ea, si veti intelege de ce nu este ieftina.

Concluzia

Alegeti masina de spalat vase Beko DFN38530DX daca vreti ce este mai bun de pe piata. Este un model care exceleaza in fiecare categorie, de la design, la clasa A+++, capacitatea de incarcare sau tehnologia folosita in interior.

Vezi pret

Google Analytics Alternative