Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1, Clasa A+, Capacitate 14 Seturi si 6 Programe Folositoare, Dotata cu Motor Silent Inverter

Arctic FSAE60W1
 • Design
  (4.5)
 • Functii
  (4.4)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.7)
4.6

Review pe scurt

Arctic FSAE60W1 este un model corect, o masina de spalat vase cu performante decente si o capacitate de incarcare foarte buna, ce are marele avantaj al unui pret accesibil.

Vezi pret

Sunteti in cautarea unei masini de spalat vase cu o capacitate mare, dar nu aveti fondurile necesare pentru a cumpara un produs premium, cu un consum foarte mic de energie? V-as recomanda sa aruncati o privire la modele de tipul lui Arctic FSAE60W1, o masina de spalat vase din clasa A+, dar care are o capacitate de incarcare de 14 seturi de vesela, peste medie. Are si cateva programe folositoare, inclusiv o optiune de spalare rapida, iar motorul este unul de tip Silent Inverter, cu un nivel scazut de zgomot si durabil pe termen lung.

Arctic FSAE60W1Arctic FSAE60W1 este o masina de spalat ce as recomanda-o unui utilizator obisnuit, cu buget mediu spre mic, mai ales daca apare si la reducere cumva. Modelul are capacitatea de incarcare foarte buna, deci este potrivita pentru familii mari. In ce priveste clasa A+, desi ea nu este una foarte buna, consumul si costul de utilizare nu sunt foarte ridicate.

Pentru ca discutam de un aparat electrocasnic de dimensiuni mari, este important sa ne uitam la spatiul ocupat in bucatarie. Aceasta masina de spalat vase va avea nevoie de o latime de 59.8 cm si adancime de 60 cm, in timp ce inaltimea este de 85 cm. Luati in calcul cativa centimetri in plus pentru lateralele aparatului.

Plusurile masinii de spalat vase Arctic FSAE60W1

+ Capacitatea excelenta, 14 seturi: unul din punctele forte ale acestui model este cu siguranta capacitatea sa de incarcare, peste medie, astfel incat o familie mai mare va beneficia daca o achizitioneaza.

+ 6 programe de spalare: cele 6 optiuni include Auto, Uscare, Intensiv, Prespalare, Rapid si Economic.

+ Optiuni suplimentare: va ofera posibilitatea sa o programati pentru pornire intarziata, sa o incarcati doar la jumatate, plus mai vine si cu sistem de dedurizare ala pei si functii de siguranta.

Arctic FSAE60W1 2+ Motorul de tip Silent Inverter: consum mic de energie si apa, nivel mic de zgomot, acestea sunt doua din avantajele folosirii unui astfel de motor la un aparat electrocasnic. Motorul are 10 ani garantie.

+ 5 ani garantie: pe langa garantia de 10 ani a motorului, puteti obtine si o garantie extinsa de 5 ani, doar prin inregistrarea pe siteul celor de la Arctic.

Minusuri

– Design simplu: este un model destul de simplu din punct de vedere al designului, cu colturi drepte si culoare alba, ce nu aduce un plus designului unei bucatarii.

– Clasa A+: consumul de energie poate fi un factor important pentru o masina de spalat vase, iar Arctic FSAE60W1 are un cost de utilizare de aproximativ 18 lei pe luna, la un consum anual de 299 kWh.

Concluzia

Arctic FSAE60W1 este un model corect, o masina de spalat vase cu performante decente si o capacitate de incarcare foarte buna, ce are marele avantaj al unui pret accesibil.

Vezi pret
Manual de utilizare Arctic FSAE60W1