Reduceri mari la masini de spalat!

ยป Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool WTLS70812

Whirlpool WTLS70812
 • Design
  (4)
 • Functii si programe
  (4)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (5)
4.5

Review pe scurt

Whirlpool WTLS70812 este modelul mult dorit de majoritatea clientilor. Este o masina de spalat rufe eficienta si care, pe deasupra, mai ocupa si putin spatiu, astfel incat oricine o poate avea acasa. Cu un raport calitate pret de invidiat, acest model se dovedeste a fi foarte incapator si practic.

detaliiprodus1

Fiecare persoana urmareste tot timpul sa fie in tinuta potrivita fiecarui eveniment la care participa, dar ce faci atunci cand trebuie sa pleci undeva si observi ca tocmai ti-ai patat bluza sau camasa potrivita?

Aceste probleme incearca sa le rezolve cei de la Whirlpool prin tehnologia Clean + pe care o folosesc si la masina de spalat Whirlpool WTLS70812, o masina de spalat care utilizeaza la maxim proprietatile detergentilor dar care iti ofera rezultate foarte bune intr-un timp foarte scurt, ceea ce isi doresc si majoritatea celor care doresc acest produs.Whirlpool-WTLS70812

Aceasta masina de spalat rufe cu incarcare verticala vine in nuanta specifica alba, dar care compenseaza prin panoul de comanda si control foarte util si foarte accesibil. Cel mai important element al panoului este cel central si anume potentiometrul rotativ care ne ajuta sa selectam programele de spalare, printre care cel de haine din lana, bumbac, haine albe sau haine colorate, programe de clatire sau doar de centrifugare.

Deasupra acestui buton rotativ avem leduri care ne indica fiecare etapa la care se afla masina de spalat, prespalare, spalare, clatire sau uscare, precum si leduri care ne indica daca masina este alimentata sau daca usa masinii este blocata. In partea stanga a panoului avem butoanele de selectare a temperaturii, ce este afisata pe micul ecran LCD de deasupra butonului, a prespalarii dar, cel mai important, cel de activare a programului de 15 minute, special creat pentru o spalare ultrarapida a hainelor nu foarte murdare.

In partea cealalta sunt butoanele pentru selectie a vitezei de centrifugare, fiecare viteza prestabilita avand si un led aferent, butoanele de selectie a clatirii dar si de temporizare. Un alt avantaj pe care il are Whirlpool WTLS70812 este cel al dimensiunii, si anume faptul ca poate incapea intr-un spatiu foarte redus de 900 x 400 x 600 mm, fiind perfecta chiar si pentru o garsoniera, nu doar locuintelor mai spatioase.

In ceea ce priveste performantele acestei masini, nu sunt de ignorat nici ele, si faptul ca are o capacitate de incarcare de 7 kg si o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm, avand tamburul din otel inoxidabil iar cuva din polipropilena face ca acest model sa fie de invidiat. Consumul redus al masinii o plaseaza in clasa energetica A+++, fiind cea mai economica clasa de energie, dar aceasta nu este economica doar in ceea ce priveste consumul de energie electrica, Whirlpool WTLS70812 are si un program de economisire a apei, astfel se face o economie generala.

Avand in vedere ca este o masina de spalat cu incarcare verticala, acest lucru nu este suficient pentru a veni in ajutorul celor cu copii mici, masina avand si un sistem de protectie impotriva copiilor si a accidentarii acestora. Protectia este si in ceea ce priveste zgomotul, avand un zgomot de 59 dB la spalare si 76 dB la centrifugare, acest lucru facand-o mai silentioasa chiar decat un aspirator.

Avand in vedere ca traim intr-o perioada in care fiecare secunda conteaza, nu mai avem timp pentru spalare manuala, avem nevoie de tot timpul necesar, iar masina de spalat cu incarcare verticala Whirlpool WTLS70812 ne ofera acest timp. Pretul de 1700 lei la care o gasim in magazinele de specialitate poate fi putin cam mare la prima vedere, dar, luand in considerare ca in acest pret primim un produs de calitate, un produs care face economie la energie dar si apa, nu trebuie sa stam prea mult pe ganduri pentru a-l cumpara.

detaliiprodus1