Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool TDLR70230, Masina de Spalat Rufe cu Incarcare Verticala A+++, 7 kg, 1200 RPM si Dotata cu Motor Inverter

Whirlpool TDLR70230
 • Design
  (4.5)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Pret
  (4.7)
4.6

Review pe scurt

Whirlpool TDLR70230 este o foarte buna masina de spalat rufe cu incarcare verticala, cu capacitate suficienta pentru o familie mai mica, consum excelent de energie si tehnologia Al 6-lea Simt, fiind si foarte ingusta la cei 40 cm latime ai sai.

Vezi pretul de azi

Masinile de spalat rufe sunt disponibile in foarte multe variante, fiind gandite pentru a acoperi cam orice nevoie ar putea avea un utilizator. Printre toate aceste categorii, veti descoperi si masinile de spalat rufe cu incarcare verticala, ce sunt excelente atat pentru spatii mai inguste, cat si pentru persoane ce prefera sa nu se aplece pentru a introduce sau scoate rufele din interior, cum ar fi pensionarii sau cei cu probleme la spate. Whirlpool TDLR70230 este modelul la care ne vom uita astazi, un aparat de la un producator bine cunoscut la noi si in restul lumii, cu performante excelente si un consum foarte bun de energie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Whirlpool TDLR70230Whirlpool TDLR70230 este un model de masina de spalat rufe ce are o capacitate de incarcare decenta, de 7 kg, cu performante decente atat la spalare cat si la stoarcere (centrifugare pana la 1200 RPM), silentioasa si fiind clasificata in clasa A+++ (consumul cel mai mic de energie).

Pe langa ca are incarcarea verticala, deci nu are nevoie de spatiu suplimentar pentru deschiderea usii in fata sa, Whirlpool TDLR70230 are si o latime foarte mica, de doar 40 cm, deci isi va gasi locul cu usurinta in casa. Adancimea este cea standard, de 60 cm, in timp ce inaltimea de 90 cm este un pic peste medie.

Plusurile masinii de spalat rufe Whirlpool TDLR70230

+ Incarcarea verticala: este un model ce se descurca bine in anumite situatii, cand aparatul este amplasat in spati inguste, iar latimea de doar 40 cm ajuta si ea enorm din acest punct de vedere.

+ Clasa +++: consum foarte mic de energie, estimarea de 174 kWh pe an spunandu-ne ca vom avea un cost pe factura de curent mai mic de 11 lei pe luna.

+ Centrifugare, 1200 RPM: are o viteza buna de stoarcere, deci pe partea de centrifugare se descurca rezonabil de bine.

Whirlpool TDLR70230 2+ Motorul Inverter Zen Direct Drive: modern, durabil, silentios.

+ 14 programe de spalare: aveti toate optiunile necesare, pentru a spala rufele familiei, fie ca vorbim de bumbac, sintetice sau articole specializate.

+ Tehnologia Al 6-lea Simt: Whirlpool TDLR70230 foloseste senzori speciali, pentru a regla timpul de spalare, consumul de apa si presiune, rezultatele fiind perfecte.

+ Optiunea Fresh Care: mentine hainele cu mirosul de proaspat spalate, chiar daca nu sunt scoase imediat din masina.

+ Display digital: usor de controlat si verificat functionarea masinii.

Minusuri

– Pretul: nu este chiar un aparat ieftin, in ciuda faptului ca are capacitatea mica spre medie, dar un produs de nisa nu va avea la fel de multe vanzari, ceea ce ridica costul de productie.

– Capacitatea, 7 kg: in functie de cine o foloseste, poate fi un minus sau poate sa fie exact ce are nevoie familia. Potrivita pentru familii mici, de 2-3 membri, nu si pentru familiile cu multi membri.

Concluzia

Whirlpool TDLR70230 este o foarte buna masina de spalat rufe cu incarcare verticala, cu capacitate suficienta pentru o familie mai mica, consum excelent de energie si tehnologia Al 6-lea Simt, fiind si foarte ingusta la cei 40 cm latime ai sai.

Vezi pretul de azi
Manual de utilizare Whirlpool TDLR70230

Google Analytics Alternative