Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Uscator de rufe Whirlpool HSCX 10446

Whirlpool HSCX 10446
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Whirlpool HSCX 10446 este alegerea excelenta ce o voi recomanda oricui are nevoie de un uscator de rufe dedicat, cu capacitate foarte mare si cu cele mai avansate tehnologii ale momentului incluse.

Vezi pret

Un uscator de rufe dedicat isi are locul lui in anumite circumstante. Fie ca aveti o familie mai mare, dar nu aveti suficient loc pentru a intinde rufele la uscat, fie ca nu va place cum arata casa/balconul cu rufele intinse, un uscator de rufe foarte eficient si incapator poate fi foarte folositor. Whirlpool HSCX 10446 este fix acest gen de uscator dedicat, deci nu doar o functie in plus pe vreo masina de spalat ce va forteaza sa mai scoateti din rufele spalate pentru a le putea usca.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Weekend Superstars a inceput!
Aceasta este o campanie de la Emag, valabila doar weekendul acesta, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Whirlpool HSCX 10446Whirlpool HSCX 10446 are o capacitate excelenta de incarcare, cu pana la 10 kg de rufe incapand in interiorul sau. Aceasta o face folositoare atat pentru familii mai mari, cat si pentru cele care spala rufele mai rar sau chiar si pentru anumite situatii profesionale (mici pensiuni sau restaurante). Nu este un aparat electrocasnic ieftin, dar este unul eficient si dotat cu mai multe tehnologii moderne. De la Supreme Care, la al 6lea simt, sisteme de monitorizare si o gramada de functii, acest uscator de rufe ofera tot ce are Whirlpool mai bun ca tehnologie.

Dimensiunile acestui uscator de rufe sunt de 60 cm latime, 66 cm adancime si 85 cm inaltime. In ciuda capacitatii mari, uscatorul Whirlpool HSCX 10446 ocupa acelasi loc ca o masina de spalat rufe normala.

Plusurile uscatorului Whirlpool HSCX 10446

+ Capacitate excelenta de incarcare: 10 kg de rufe incap in interior, mai mult decat suficient chiar si pentru familii mai mari.

+ Uscator dedicat: nu trebuie sa sacrificati aceasta parte a procesului de spalare, un model dedicat facand o treaba mult mai buna decat o masina de spalat cu uscator.

+ Clasa A++: veti beneficia de un consum bun de curent electric, cu circa 20% mai mic decat daca modelul ar fi in clasa energetica inferioara.

+ Tehnologia Al 6-lea Simt: cantitatea de rufe din interior este detectata automat, iar ciclul de uscare selectat se va potrivi perfect, astfel incat se va optimiza atat consumul de energie cat si timpul necesar.

Whirlpool HSCX 10446 2+ Optiunea SteamCare: aceasta va face calcarea mai usoara si va improspata rufele, fiind si mai igienica.

+ Program Big Items: este dedicat rufelor de marime mare, asigurandu-se ca vor fi uscate la fel de bine ca cele mai mici.

+ Moderna, cu aplicatie de smartphone: puteti afla oricand ce face uscatorul Whirlpool HSCX 10446 si in ce stadiu se afla in procesul de uscare.

+ Multe programe de uscare: dedicate pentru camasi, pilote, matase/perdele, jeans, bumbac, sport, lenjerie, sintetice si altele.

+ Design placut

Minusuri

– Pretul: este destul de scumpa, dar pentru un astfel de model, incapator, eficient si super avansat, nici nu va puteti astepta la altceva.

Concluzia

Whirlpool HSCX 10446 este alegerea excelenta ce o voi recomanda oricui are nevoie de un uscator de rufe dedicat, cu capacitate foarte mare si cu cele mai avansate tehnologii ale momentului incluse.

Vezi pret

Google Analytics Alternative