Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDG96148SBS EU, cu FreshCare+, 9Kg la 1400 RPM si Al 6lea Simt

Whirlpool FWDG96148SBS EU
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.8

Review pe scurt

Whirlpool FWDG96148SBS EU va ofera cam tot ce aveti nevoie de la o masina de spalat rufe cu uscator, avand capacitate excelenta, viteza mare de centrifugare si mai multe tehnologii avansate ce imbunatatesc rezultatele finale.

Vezi pret

In zilele noastre, prezenta unei masini de spalat langa un uscator dedicat incepe sa devina destul de comuna, dar sunt destule cazuri in care am vrea sa achizitionam un model care sa le faca pe amandoua. Desi rezultatele nu sunt la fel de bune, ocupam de doua ori mai putin spatiu totusi, cheltuind deobicei si mai putini bani. Alteori, vrem doar optiunea de a usca niste rufe rapid, pentru momente de criza, dar avem in plan in continuare sa le uscam in mod natural pe cele mai putin urgente. Pentru aceste situatii a fost gandita masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDG96148SBS EU, un model de capacitate mare, cu viteza excelenta de centrifugare si cu tehnologii foarte bune incluse.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Easter Sales 2019 este aici!
Aceasta este o campanie de sarbatori de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la 2,000,000 de produse. Nu ratati ocazia!

» Campania Paste Pentru Copii a inceput!
Aceasta este o campanie de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse destinate copiilor. Nu ratati ocazia!

Whirlpool FWDG96148SBS EUIn primul rand, Whirlpool FWDG96148SBS EU are o capacitate totala de 9 kg de rufe pentru procesul de spalare, in timp ce la uscare aceasta scade la 6 kg. Este o diferenta care din pacate se regaseste la toate aceste masini de spalat cu uscator. Pentru perioada de stoarcere, programele pot ridica viteza de centrifugare pana la 1400 RPM.

Dimensiunile aparatului sunt cele standard, cu inaltimea la 85 cm, latimea la 59.5 cm si adancimea de 54 cm.

Plusurile

+ Capacitatea foarte buna de incarcare: mai ales pentru perioada de spalare, atunci cand incap pana la 9 kg de rufe.

+ Viteza buna de centrifugare: din nou, o caracteristica importanta, unde Whirlpool FWDG96148SBS EU exceleaza. Aceasta viteza influenteaza performantele masinii atunci cand stoarce rufele.

+ Panou de comanda digital: este o masina moderna, nu chiar ieftina, ce ofera si astfel de optiuni moderne.

+ Tehnologia Al 6lea Simt: una din inventiile majore a celor de la Whirlpool, ce monitorizeaza procesul de spalare, regland consumul de apa, presiunea si timpul de spalare astfel incat rezultatul sa fie unul foarte bun.

+ Tehnologia SoftMove: hainele delicate sunt ingrijite suplimentar, prin miscarea blanda a tamburului.

+ Programul Colour 15: foloseste o temperatura joasa in timpul spalarii, pentru a proteja hainele colorate.

+ Tehnologia SteamCare: improspateaza hainele, folosind aburi, tinandu-le catifelate si fara cute.

+ Multe alte programe de spalare: de la programul rapid de 30 minute, la programe dedicate pentru lana, sintetice, articole sportive, bumbac si multe altele, aveti toate optiunile necesare.

Minusuri

– Clasa A: 80% din masinile de spalat cu uscator se incadreaza in aceasta clasa energetica.

Concluzia

Whirlpool FWDG96148SBS EU va ofera cam tot ce aveti nevoie de la o masina de spalat rufe cu uscator, avand capacitate excelenta, viteza mare de centrifugare si mai multe tehnologii avansate ce imbunatatesc rezultatele finale.

Vezi pret

Google Analytics Alternative