Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Uscator de rufe Whirlpool FT M22 82Y EU, Clasa A++, 8 Kg Capacitate si Dotat cu Tehnologia 6th Sense

Whirlpool FT M22 82Y EU
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Whirlpool FT M22 82Y EU este un uscator de rufe foarte bun, cu un consum mic de energie si cu performante excelente in procesul de uscare. Pretul sau este singurul care s-ar putea sa va faca sa nu-l luati in calcul.

Vezi pret

Un uscator de rufe este genul de aparat electrocasnic ce are sens doar atunci cand este achizitionat pentru a fi folosit impreuna cu o masina de spalat similara la capacitate de incarcare. Astfel de uscatoare dedicate sunt in special folositoare pentru utilizatorul de la oras, ce nu are nici timpul nici spatiul necesar pentru a usca rufele in modul traditional. Uscatoarele, de tipul lui Whirlpool FT M22 82Y EU, au si unele mici dezavantaje, cum ar fi consumul de energie electrica si spatiul in plus necesar pe langa masina de spalat traditionala.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Whirlpool FreshCare FT M22 82Y EUWhirlpool FT M22 82Y EU este un model cu o capacitate excelenta de incarcare, cele 8 kg ce incap in interior permitandu-i sa fie folosita si pentru familii medii spre mari. Un avantaj mare al acestui model este clasa A++, ce promite un consum foarte redus de energie electrica, intotdeauna un plus pentru un astfel de aparat. Are si alte avantaje, cum ar fi motorul Inverter, prezenta tehnologiei 6th Sense sau panoul de comanda digital.

Spatiul fiind un element premium in apartamentele romanesti, dimensiunile uscatorului de rufe sunt importante, mai ales ca deobicei este plasat langa o masina de spalat. In cazul lui Whirlpool FT M22 82Y EU, dimensiunile sunt de 84.9 cm inaltime, 59.5 cm latime si 64.6 cm adancime.

Plusurile Whirlpool FT M22 82Y EU

+ Uscator de rufe dedicat, performante bune: un uscator de rufe dedicat si de calitate buna, cum este si Whirlpool FT M22 82Y EU, va permite sa obtineti rufe uscate mai bine, fara a fi afectata tesatura.

+ Capacitate mare: la 8 kg, capacitatea de incarcare este una excelenta, iar uscatorul poate fi folosita impreuna cu o masina de spalat de 8+ kg.

+ Clasa A++: uscatoarele sunt consumatoare mari de energie, astfel incat clasa A++ este una care conteaza cu adevarat in cazul sau, permitandu-va sa economisiti niste bani pe termen lung.

+ Motor Inverter: fiabil si cu un consum mai mic de energie.

+ Tehnologia 6th Sense: senzori dedicati, ce permit uscatorului sa-si ajusteze functiile pentru obtinerea unor rezultate bune.

+ Display LCD: il puteti folosi pentru a afla detalii despre programul selectat sau pentru a selecta functii suplimentare.

Minusuri

– Scump: fiind un uscator de rufe ceva mai premium, din clasa A++, pretul este unul pe masura.

– Design simplu: este acelasi design pe culoare alba ce l-am mai vazut de foarte multe ori pana acum, nimic special.

Concluzia

Whirlpool FT M22 82Y EU este un uscator de rufe foarte bun, cu un consum mic de energie si cu performante excelente in procesul de uscare. Pretul sau este singurul care s-ar putea sa va faca sa nu-l luati in calcul.

Vezi pret

Google Analytics Alternative