Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Uscator de rufe Whirlpool FT M10 71Y EU

Whirlpool FT M10 71Y EU
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Folosita pe langa o masina de spalat cu o capacitate de incarcare similara, Whirlpool FT M10 71Y EU este un uscator de rufe bun ca si performante, singurul dezavantaj fiind consumul un pic mai ridicat, aferent clasei A+.

Vezi pret

Uscatoarele de rufe dedicate nu sunt folositoare sau usor de utilizat chiar de catre oricine, avand cateva cerinte importante, cum ar fi un buget suficient de mare pentru a permite achizitionarea sa pe langa o masina de spalat de calitate, cu aceeasi capacitate sau mai mare, dar si un spatiu care sa permita amplasarea ambelor aparate electrocasnice mari in aceeasi zona. Whirlpool FT M10 71Y EU este unul din modelele de calitate ce le veti gasi in aceasta categorie, un uscator de rufe ce are performante decente, dar nu extraordinare.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Whirlpool FT M10 71Y EUCateva din elementele importante, legate de specificatiile uscatorului Whirlpool FT M10 71Y EU, ar fi capacitatea sa de incarcare (7 kg), faptul ca foloseste pompa de caldura (consum mai mic de energie) si ca are motor de tip Inverter (fiabilitate buna, eficiente). Clasa A+ indica un consum acceptabil de energie electrica, dar nu este totusi un element unde sa fie un produs de top.

Mai ales pentru un uscator de rufe, ce este deobicei amplasat langa o masina de spalat, spatiul ocupat conteaza, pentru ca aveti nevoie de minim 120 cm in total, ca sa aiba loc amandoua. Dimensiunile exacte pentru Whirlpool FT M10 71Y EU sunt de 84.9 cm inaltime, 59.5 cm latime si 64.9 cm adancime.

In privinta designului, uscatorul este unul clasic, de culoare alba si cu panou de comanda digital. Poate fi amplasata langa orice alta masina de spalat alba, si va arata OK, desi v-as recomanda masini de spalat Whirlpool pentru un look mai unitar.

Plusurile Whirlpool FT M10 71Y EU

+ Uscator cu pompa de caldura: refoloseste caldura, fiind model cu circuit inchis, astfel incat are un consum redus de energie, fata de alte uscatoare mai ieftine.

+ Capacitate OK pentru o familie de 3-4 persoane: bineinteles, cuplati acest uscator cu o masina de spalat ce are o capacitate de 7 kg sau mai mult.

+ Motor Inverter: performante bune, fiabilitate, consum redus.

+ Panou de comanda digital: aparat modern, cu performante excelente, dar si usor de folosit prin intermediul panoului de comanda cu care est dotat.

+ Functia FreshCare+: asigura prospetimea rufelor uscate.

+ AutoCleaning: un alt element important, ce permite masinii sa se curete singura.

Minusuri

– Clasa A+: consumul de energie este mai mare decat la alte uscatoare, dar pompa de caldura o ajuta totusi sa se mentina la un nivel acceptabil.

Concluzia

Folosita pe langa o masina de spalat cu o capacitate de incarcare similara, Whirlpool FT M10 71Y EU este un uscator de rufe bun ca si performante, singurul dezavantaj fiind consumul un pic mai ridicat, aferent clasei A+.

Vezi pret

Google Analytics Alternative