Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU, Masina de Spalat Rufe A++, 6 Kg Capacitate si 1200 RPM, Mai Mult Decat Decenta

Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU va ofera performante bune, are un pret accesibil, iar o familie mica va face o alegere buna cu ea. Nu o recomand celor ce au nevoie de capacitate mare de incarcare, nu este acel gen de masina de spalat.

Vezi pret

Desi o masina de spalat rufe nu este deobicei foarte ieftina, mai ales atunci cand mergem pe mana producatorilor renumiti, exista totusi si modele ceva mai accesibile, care reusesc acest lucru fara sa sacrifice prea multe. Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU este modelul la care ne vom uita astazi, o masina de spalat rufe buna, cu capabilitati ridicate, dar care este destinata utilizarii de catre familiile mici, cu 2-3 membri.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Whirlpool FreshCare FWSF61252W EUWhirlpool FreshCare FWSF61252W EU are o capacitate destul de mica, de doar 6 kg de rufe, ceea ce ne spune ca nu este destinata familiilor mari. Este foarte buna pentru persoane singure, cupluri sau chiar pentru tineri la inceput de drum, cu un copil mic. Alte specificatii importante in cazul sau includ consumul mic de energie (clasa A++) si viteza buna de centrifugare (1200 RPM). Nu exceleaaz si nu atinge performante maxime in niciun domeniu major, dar are cifre peste medie in fiecare caz, impreuna cu un pret foarte accesibil.

Dimensiunile acestei masini de spalat sunt de 59.5 cm latime, 42.5 cm adancime si 83.7 cm inaltime. Adancimea mica o face foarte buna pentru holuri si alte spatii mai inguste.

Plusurile Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU

+ Potrivita pentru familii cu 2-3 membri: capacitatea sa de 6 kg nu este una foarte mare, dar asta inseamna doar ca are o anumita piata tinta, ceea ce este adevarat pentru toate masinile de spalat.

+ Clasa energetica A++: aceasta masina de spalat are un consum bun de energie, producatorul estimand ca va avea nevoie de 173 kWh pe an, costul pe factura fiind de mai putin de 11 lei pe luna.

+ Viteza buna de centrifugare: masinile de spalat cele mai bune ajung pana la 1400 RPM, dar 1200 RPM este suficient in majoritatea cazurilor.

+ Panou comanda digital: un element care ne arata ca este totusi o masina moderna.

+ Functii speciale: acestea includ tehnologia FresCare, SoftMove, dar si optiunea de blocare de siguranta (din nou, buna pentru familii cu copii mici).

+ Un mix bun de programe de spalare: alegeti programul potrivit, Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU oferind optiuni de gen Bumbac, Mixed, Sport, Baby, Delicate, Lana sau Sintetice, printre altele.

+ Programul rapid, 30 minute: de folosit pentru rufele ce nu sunt foarte murdare, trebuind doar improspatate.

+ Pretul OK: avand in vedere ce ofera, masina este disponibila la un pret decent, fiind si la reducere de multe ori.

Minusuri

– Nu este pentru familii mari: capacitatea este limitata, deci familii de la 4 membri in sus ar trebui sa caute alt model.

– Design standard, pe alb: Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU nu este un model care sa iasa prea mult in evidenta, aratand ca orice alta masina de spalat.

Concluzia

Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU va ofera performante bune, are un pret accesibil, iar o familie mica va face o alegere buna cu ea. Nu o recomand celor ce au nevoie de capacitate mare de incarcare, nu este acel gen de masina de spalat.

Vezi pret

Google Analytics Alternative