Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU, O Masina De Spalat Rufe A+++, Cu 6th Sense si 8 Kg Capacitate

Whirlpool FreshCare FWSD81283WS EU
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.8

Review pe scurt

In mare parte, Whirlpool FWSD81283WS va fi o masina de spalat rufe foarte buna pentru orice familie, dezavantajele sau specificatiile unde nu exceleaza fiind foarte putine. Clasa A+++ si capacitatea de 8 kg sunt avantajele sale cele mai mari.

Vezi pret

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU are cateva avantaje importante, ce o vor recomanda pentru multi utilizatori. Lasand deoparte pretul sau de catalog, care este de multe ori redus de catre magazinele mari, celelalte specificatii anuntate sunt excelente si o fac potrivita pentru familiile cu circa 4 membri, desi merge si pentru cele cu 3 sau 5.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Whirlpool FreshCare FWSD81283WS EUIn primul rand, avem aici o masina de spalat rufe cu o capacitate de 8 kg de rufe, deci are o incarcare foarte buna, dar in acelasi timp are o adancime mult sub medie, de doar 43.5 cm. Latimea ramane la 59.5 cm iar inaltimea la 83.7 cm, deci relativ standard. Acea adancime redusa o fac o alegere excelenta pentru amplasarea in holuri sau bai mai inguste, unde va economiseste pana la 15 cm de spatiu, din moment ce alte masini de spalat au o adancime de pana la 60 cm.

Apoi, mai avem si elemente cum ar fi viteza de centrifugare de pana la 1200 RPM, o cifra destul de buna, dar si clasa energetica A+++, ce va ofera cele mai bune performante posibile de la un astfel de aparat electrocasnic. Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU are si unele mici dezavantaje, dar per total cred ca veti vedea mult mai multe plusuri.

Plusurile Whirlpool FWSD81283WS EU

+ 8 kg capacitate: o cantitate destul de mare de rufe, o astfel de marime permitand unei familii cu 4 membri sa isi acopere nevoile fara a trebui sa spele zilnic.

+ Clasa energetica A+++: aveti un consum minim de energie electrica, Whirlpool estimand ca modelul FWSD81283WS va avea un consum anual de 198 kWh, deci cam de 12 lei pe luna.

+ Viteza centrifugare/stoarcere de 1200 RPM: se poate si un pic mai bine, dar acesta este doar pragul de sus, iar unele programe nici nu au nevoie de mai mult.

+ Adancime mica, de doar 43.5 cm: face acest model o alegere buna pentru bai, holuri sau alte spatii inguste.

+ Panoul de comanda digital: accesati functiile speciale ale acestui model intr-un mod modern, prin acest panou de comanda cu ecran LCD.

+ 14 programe de spalare variate: aveti programe speciale pentru diverse tipuri de tesaturi si haine .

+ Tehnologii Whirlpool incorporate: de la 6th Sense, la Colours 15, Fresh Care sau Soft Move, Whirlpool FWSD81283WS beneficiaza de toate cunostintele acestui faimos producator, iar rezultatele sunt excelente.

+ Program rapid de 30 minute: daca doriti sa improspatati rufele, si nu au pete serioase, poate fi o alegere buna.

Minusuri

– Cam galagioasa in timpul centrifugarii: in timpul acestui program atinge un nivel de zgomot de pana la 84 dB, destul de ridicat.

Concluzia

In mare parte, Whirlpool FWSD81283WS va fi o masina de spalat rufe foarte buna pentru orice familie, dezavantajele sau specificatiile unde nu exceleaza fiind foarte putine. Clasa A+++ si capacitatea de 8 kg sunt avantajele sale cele mai mari.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative