Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool FreshCare FWL71052W EU, Masina De Spalat Rufe A++, 7 Kg Capacitate si 1000 RPM, O Combinatie Decenta

Whirlpool FWL71052W EU
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Whirlpool FreshCare FWL71052W EU este o masina de spalat rufe decenta, cu performante bune in mai multe zone, cu functii folositoare si tehnologii avansate de la acest producator de renume. Singurul dezavantaj este viteza mai mica de stoarcere.

Vezi pret

Cand vine vorba de masini de spalat rufe, se gaseste cate ceva pentru fiecare, de la modele ieftine cu functii putine, pana la monstri cu capacitate imensa si consum minim de energie, dar si cu preturi pe masura. Pentru cei ce-si doresc un model mai pe la mijloc, cu un pret acceptabil, capacitate OK si performante bunicele, un model de tipul lui Whirlpool FreshCare FWL71052W EU ar putea fi o solutie excelenta. Aceasta masina de spalat nu are performante maxime in nicio zona, dar se descurca bine in majoritatea cazurilor.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Whirlpool FreshCare FWL71052W EUIn primul rand, avem o masina de spalat rufe cu o capacitate de 7 kg de rufe, ceea ce este acceptabil pentru o familie cu 3-4 membri. Whirlpool FreshCare FWL71052W EU are si o viteza maxima de stoarcere de 1000 RPM, ceea ce as zice ca este principalul sau dezavantaj, fiind sub medie pentru zona sa de pret. In rest, clasa energetica A++ este unul din atuurile sale, consumul de energie fiind suficient de mic si bun avand in vedere ce se poate obtine de la competitorii sai.

Whirlpool FreshCare FWL71052W EU are dimensiuni relativ standard pentru o masina de spalat rufe, astfel incat inaltimea va fi de 84.5 cm, latimea de 59.5 cm iar adancimea de 57.5 cm.

Plusurile masinii de spalat rufe Whirlpool FWL71052W EU

+ Clasa A++: cu un consum estimat la 198 kWh pe an, Whirlpool FreshCare FWL71052W EU va avea un cost de utilizare de aproximativ 12 lei pe luna.

+ Capacitate acceptabila, de 7 kg: este potrivita unei familii mici spre medii, de 3-4 persoane.

+ 6th Sense Colors: tehnologia Whirlpool ce va ajuta sa obtineti rezultate optime de la masina dumneavoastra de spalat rufe, regland timpul de spalare, consumul de apa si presiunea, in functie de gradul de murdarire al hainelor.

+ FreshCare+: o alta tehnologie interesanta si folositoare, ce foloseste aburul si o miscare lenta, pentru a mentine prospetimea rufelor.

+ Functie Child Lock: blocati panoul de comanda, pentru a nu putea fi accesat de un copil mic.

+ Programe de spalare utile: aveti optiuni gen Colours (pentru culori stralucitoare), Daily Load (un program mixt, bumbac si sintetica, la temperatura mica si cu durata de o ora, pentru 3.5 kg de haine).

Minusuri

– Viteza de centrifugare: unele programe ar beneficia de o viteza de mai mult de 1000 RPM, dar aceasta este una din putinele zone unde Whirlpool FreshCare FWL71052W EU nu are performante excelente.

Concluzia

Whirlpool FreshCare FWL71052W EU este o masina de spalat rufe decenta, cu performante bune in mai multe zone, cu functii folositoare si tehnologii avansate de la acest producator de renume. Singurul dezavantaj este viteza mai mica de stoarcere.

Vezi pret

Fisa de produs Whirlpool FreshCare FWL71052W EU

Google Analytics Alternative