Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE, Masina de Spalat Rufe Al 6lea Simt, 7 Kg Si Un Consum Excelent A+++

Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE
 • Design
  (4.8)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.8)
4.9

Review pe scurt

Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE este buna pentru multe familii, are performante suficient de ridicate si capacitate buna, dar nu v-as recomanda sa o utilizati cand doarme cineva, daca este amplasata in apropiere, procesul de stoarcere este destul de zgomotos. Altfel, o alegere foarte buna la pretul sau.

Vezi pret

Cei care sunt in cautarea unei masini de spalat rufe foarte bune, cu performante ce par destinate unei familii mici sau medii, au destul de multe optiuni decente, iar Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE este cu siguranta printre acestea. O masina de spalat rufe ce are o capacitate de 7 kg, deci suficienta pentru majoritatea familiilor, acest model vine si cu clasa A+++, principalul sau avantaj, dar si cu o viteza de centrifugare de 1200 RPM. Daca mai adaugam si tehnologia specifica celor de la Whirlpool, faimoasa Al 6lea Simt, aveti destule motive pentru a lua si acest model in considerare cand va alegeti masina de spalat.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Whirlpool FreshCare FWD71284SB EEFreshcare+: aceasta tehnologie, ce este inclusa si in numele masinii, permite acesteia sa aiba grija de tesaturi, miscand tamburul intr-un mod mai delicat, in timp ce foloseste si un tratament cu abur. Bacteriile nu se pot dezvolta, iar mirosurile neplacute sunt evitate.

Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE are dimensiuni normale pentru o masina de spalat rufe, cu adancimea la 57.5 cm, latimea de 59.5 cm si o inaltime de 84.5 cm.

Plusurile Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE

+ O alegere buna pentru familii medii: familiile cu pana la 4-5 membri o vor gasi o alegere destul de buna, din punct de vedere al capacitatii de incarcare.

+ Clasa energetica A+++: unul din marele avantaje ale acestei masini de spalat, ce va aduce un consum de 157 kWh pe an (estimat de producator), impreuna cu un cost de circa 9 lei pe luna.

+ Viteza decenta de centrifugare: ajungand pana la 1200 RPM pentru programele care au nevoie de nivelul respectiv, aceasta asigura o stoarcere buna a rufelor.

+ Tehnologia FreshCare+: explicata mai sus, aceasta este suficient de importanta, incat este inclusa si in numele masinii.

+ 6th Sense: acest al 6lea simt al masinii vine de la senzorii cu care este dotata, ce ii permit sa regleze consumul si procesul de spalare, in functie de gradul de incarcare.

+ Functii extra: Clean+, Soft Move sau Colorful 15, optiunea de siguranta impotriva accesului copiilor, toate sunt folositoare.

+ Diverse programe de spalare: puteti alege optiunea de terminare intarziata, aveti functie rapida de 30 de minute, sau puteti alege programe speciale pentru haine din lana, sport, sintetice, bumbac, etc.

Minusuri

– Zgomotoasa in timpul procesului de stoarcere: desi in timpul spalarii atinge 51 dB, la centrifugare nivelul urca pana la 82 dB.

Concluzia

Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE este buna pentru multe familii, are performante suficient de ridicate si capacitate buna, dar nu v-as recomanda sa o utilizati cand doarme cineva, daca este amplasata in apropiere, procesul de stoarcere este destul de zgomotos. Altfel, o alegere foarte buna la pretul sau.

Vezi pret

Google Analytics Alternative