Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY, Un Uscator De Rufe A++, De 9 Kg

Whirlpool FreshCare FTM229X2WSY
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY ofera utilizatorului performante excelente, iar cei ce vor un uscator cu capacitate mare si consum decent ar trebui sa il ia in considerare si pe acesta.

Vezi pret

Uscatoarele de rufe sunt aparate electrocasnice mari, ce nu au fost foarte populare in tara noastra pana acum. Pe masura ce ne modernizam si ne schimbam stilul de viata dar si spatiile in care locuim, incepem sa vedem un numar din ce in ce mai mare de uscatoare de rufe dedicate, iar Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY este un exemplu excelent de un astfel de aparat.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Whirlpool FreshCare FTM229X2WSYWhirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY este un uscator dedicat de rufe, cu o capacitate foarte mare de incarcare, deci il puteti folosi fara probleme impreuna cu o masina de spalat cu capacitate similara. Veti putea pune rufele proaspat spalate in uscator, iar intr-un timp relativ scurt, acestea vor fi gata de purtat, uscate si frumos mirositoare. Nu va mai trebui sa puneti rufele la uscat in balcon, ceea ce dureaza destul de mult timp, pe langa faptul ca nu arata bine.

In ce priveste modelul acesta, uscatorul de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY are acea capacitate de 9 kg de rufe, apartine clasei A++ si are mai multe functii si tehnologii avansate, ce sunt gandite de cei de la Whirlpool. Freshcare+ si 6th Sense sunt doar doua din aceste tehnologii.

Plusurile Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY

+ Uscator cu pompa de caldura: are un consum mai bun de energie electrica, decat un model de baza.

+ Motor Inverter: foarte durabil si cu durata lunga de viata, mai silentios si econmicos.

+ Capacitate excelenta: aceasta masina poate primi pana la 9 kg de rufe, ceea ce este destul de mult, fiind potrivita si pentru familii mari.

+ Clasa energetica A++: uscatoarele de rufe sunt mari consumatoare de energie, deci o clasa energetica buna este importanta pentru ele. Whirlpool FTM229X2WSY are un consum estimat de 1.88 kWh la folosirea programului standard.

+ Display LCD: panoul de comanda digital este si el important, pentru ca va da informatii in legatura cu programele active.

+ 6th Sense: o tehnologie faimoasa a celor de la Whirlpool, ce include senzori multipli, folositi pentru a analiza incarcatura de rufe si a optimiza programul de uscare.

+ FreshCare+: primiti haine proaspete pentru purtat, tehnologia aceasta avand grija de hainele dumneavoastra.

Minusuri

– Pretul de achizitie: este unul destul de ridicat, dar de inteles pentru clasa aceasta energetica si capacitatea mare de incarcare.

Concluzia

Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY ofera utilizatorului performante excelente, iar cei ce vor un uscator cu capacitate mare si consum decent ar trebui sa il ia in considerare si pe acesta.

Vezi pret

Google Analytics Alternative