Reduceri mari la masini de spalat!

ยป Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool BIWDWG75148EU, Masina de Spalat Rufe cu Uscator, Are si Tehnologia Al 6lea Simt

Whirlpool BIWDWG75148EU
 • Design
  (4.2)
 • Functii si programe
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (5)
4.7

Review pe scurt

Whirlpool BIWDWG75148EU este o masina de spalat cu uscator ce va fi potrivita pentru familii mici, cu 2-3 membri, mergand pana la 3-4 membri daca functia de uscare este folosita mai mult pentru situatii de urgenta.

Vezi pret

Parte a unei curse continue pentru a ne imbunatati viata si a ne optimiza timpul liber si felul in care folosim spatiul din jurul nostru, masina de spalat rufe cu uscator devine din ce in ce mai des o optiune de luat in seama. Un model ca Whirlpool BIWDWG75148EU ne arata de ce, fiind un produs de calitate buna, cu performante decente, ce il recomanda in special familiilor mici, adica exact acelea care locuiesc deobicei in apartamente mici. O masina de spalat rufe ce are uscator inclus este de multe ori o solutie pentru astfel de spatii, unde nu a-ti avea loc sa intindeti rufe la uscat.

Whirlpool BIWDWG75148EUWhirlpool BIWDWG75148EU este o masina de spalat cu 7 kg de rufe capacitate, iar partea de uscare va accepta doar 5 kg. Nu este o diferenta atat de mare intre cele doua cicluri, de spalare si uscare, cum veti vedea la alte masini similare. Puteti opta pentru spalarea a doar 5 kg de haine, astfel incat nu veti fi nevoiti sa scoateti o parte din haine inainte de a incepe uscarea. Cum spuneam, din acest punct de vedere masina este recomandata pentru familii mai mici, as zice de 2-3 persoane daca aveti de gand sa utilizati doar 5 kg de rufe la fiecare ciclu de spalare/uscare.

Daca utilizati intreaga capacitate de 7 kg la spalare, atunci fie scoateti aproximativ 30% din rufe dupa spalare, fie nu utilizati uscatorul decat in situatii urgente, cand aveti nevoie de anumite haine curatate rapid. In aceste conditii, masina este buna si pentru familii cu 3-4 membri.

Whirlpool BIWDWG75148EU vine si cu cateva tehnologii interesante la pachet, cum ar fi Al 6lea Simt sau FreshCare. Ambele contribuie la obtinerea unor rufe curate, frumos mirositoare si totul la un consum minim de resurse.

Plusurile Whirlpool BIWDWG75148EU

+ Spalati si uscati, intr-un timp foarte scurt: atunci cand vreti sa curatati haine si sa le puteti purta intr-un timp foarte scurt, o masina ca Whirlpool BIWDWG75148EU va poate rezolva problema. In doar cateva ore, puteti avea acele rufe curatate si gata de purtat.

+ Diferenta mica intre capacitatea de spalare si cea de uscare: in timp ce alte masini de spalat ofera o capacitate de uscare la 50-60% din cea de spalare, in cazul acest greutatea de rufe ce pot fi uscate este cam de 70% (5 kg uscare vs 7 kg spalare).

+ Viteza foarte buna de centrifugare, 1400 RPM: aceasta influenteaza procesul de stoarcere, dar variaza in functie de programul selectat.

+ Panou de comanda digital: masina de spalat moderna, cu panou de comanda ce va permite alegerea programelor dorite.

+ Tehnologia Al 6lea Simt: oferita pe toate masinile de spalat de calitate de la Whirlpool.

+ Timer 24 ore: puteti seta masina sa porneasca procesul de spalare mai tarziu, daca nu doriti sa trezeasca copilul sau sa va deranjeze cat sunteti acasa.

Minusuri

– Nivel al zgomotului ridicat la uscare: cu cei 73 dB ai sai, Whirlpool BIWDWG75148EU nu exceleaza la acest capitol.

– Clasa energetica B: consumul sau nu este cel mai redus, estimandu-se ca un ciclu de uscare va necesita circa 5.67 kWh (aproximativ 4 lei).

Concluzia

Whirlpool BIWDWG75148EU este o masina de spalat cu uscator ce va fi potrivita pentru familii mici, cu 2-3 membri, mergand pana la 3-4 membri daca functia de uscare este folosita mai mult pentru situatii de urgenta.

Vezi pret