Reduceri mari la masini de spalat!

ยป Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool AZB8785, pentru cei care doresc sa incerce un uscator premium

Whirlpool AZB8785
  • Design
    (5)
  • Functii si programe
    (5)
  • Pret
    (4)
4.7

Review pe scurt

Daca pana acum cativa ani masinile de spalat erau electrocasnice fara de care o gospodina nu putea sa traiasca, in ultima perioada, marii producatori au scos pe piata inca un aparat menit sa usureze viata intr-o gospodarie. Uscatorul de haine Whirlpool AZB8785 este unul dintre modelele care, la un pret nu foarte mare ofera confortul de a scoate hainele gata de a fi impaturite si bagate in sifonier.

detaliiprodus1

Daca uscatul rufelor pe sarma nu vi se mai pare eficient sau, pur si simplu, zona nu permite asa ceva, cea mai buna idee este investirea intr-un uscator de rufe. Poate ca aceste aparate nu sunt atat de populare pe cat ar trebui sa fie, dar, daca achizitionati un aparat de calitate, cu siguranta veti observa utilitatea crescuta a acestuia inca de la primele utilizari.

Whirlpool AZB8785 este un uscator care functioneaza excelent ca un insotitor pentru o masina de spalat de calitate si chiar daca este un produs mai scump, in majoritatea cazurilor, investitia chiar merita.

Whirlpool-AZB8785Uscatul rufelor nu a fost niciodata mai usor

Un uscator de rufe propune unele avantaje incontestabile si, de aceea, el poate oferi un ajutor foarte valoros in orice gospodarie. Si din punct de vedere al setarilor si programelor, modelul de fata este cu siguranta unul dintre cele mai dotate de pe piata.

Asadar, acesta poate usca eficient si rapid materiale diverse, avand grija si ca ele sa se mentina la un nivel cat mai ridicat de calitate. In primul rand, uscatorul contine un program pentru uscare delicata, special pentru materialele mai sensibile care s-ar putea deteriora in timpul unei centrifugari normale. Pe langa acesta, exista si setari pentru jeansi, articole sport, dar si pentru incarcaturi mixte.

Ca si functii suplimentare se remarca cea anti sifonare pentru camasi si lenjerii, dar si protectia impotriva copiilor, care blocheaza butoanele in timpul functionarii. In plus, ciclurile terminate sunt insotite de o avertizare sonora.

Un uscator modern presupune si un consum mai mare

Whirlpool AZB8785 este un uscator de rufe de ultima generatie, care poate fi reglat prin intermediul butoanelor, dar si a unui display digital LCD cu functie touch.

Cu toate acestea, un uscator de rufe inseamna si ca proprietarul va consuma mai multa energie electrica, ceea ce echilibreaza oarecum balanta dintre avantaje si dezavantaje. Modelul de fata este insa unul cu un consum mediu de energie, acesta ajungand totusi la nivelul de 4.74 KW/h. In schimb, si capacitatea sa este una considerabila, de 8 kilograme, pentru multi acesta fiind de fapt lucrul cel mai important.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot, Whirlpool AZB8785 produce 70 dB , adica aproximativ la fel ca o masina de spalat in timpul centrifugarii. Nu este mult si, pentru niste haine uscate asa cum trebuie, aceast zgomot este unul acceptabil.

Cu alte cuvinte, Whirlpool AZB8785 poate fi un aparat extrem de util pentru cei care doresc sa nu isi mai usuce rufele pe sarma, scapand mult mai rapid de aceasta nevoie. Capacitatea sa este una substantiala (poate functiona excelent alaturi de o masina cu acelasi volum), iar programele de uscare sunt binevenite si ofera o flexibilitate absolut necesara. Pe de alta parte, insa, proprietarii trebuie sa accepte si ca vor consuma mai mult curent electric, aceasta fiind partea negativa a tuturor produselor de acest fel. Asadar, nu sunt multe lucruri care i se pot reprosa modelului in sine, iar raportul dintre calitate si pretul de 2000 lei este unul care il recomanda ca o solutie de luat in calcul.

detaliiprodus1