Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool AZB6370: pentru o uscare fara botire a hainelor

Whirlpool AZB6370
  • Design
    (5)
  • Functii si programe
    (4)
  • Pret
    (4.5)
4.5

Review pe scurt

Daca esti in cautarea unui uscator de rufe modern si la un pret rezonabil, atunci modelul Whirlpool AZB6370 este exact ceea ce cauti. Cu un numar suficient de programe care sa iti permita o uscare eficienta a rufelor, acesta iti garanteaza rezultate mai mult decat satisfacatoare.

detaliiprodus1

Daca te-ai saturat de vechea metoda a intinsului rufelor pe sfoara, indiferent daca stai la casa sau la bloc, care nu iti garanteaza rezultatele dorite sau poate chiar mai rau in situatia in care va ploua, acum ai variante alternative. Uscatorul de rufe Whirlpool AZB6370 iti garanteaza rezultate foarte bune intr-un timp foarte scurt, astfel incat poti avea tinuta preferata pentru petrecere curata si uscata in cateva clipe.

Whirlpool-AZB6370Cu un design clasic de culoare alba, acest uscator se potriveste oricarei locuinte si se incadreaza perfect langa orice masina de spalat. Privit din exterior se poate observa hubloul destul de mare pentru o incarcare foarte usoara a rufelor. Deasupra acestui hublou avem panoul de control cu un potentiometru rotativ ce permite selectarea programelor de uscare iar in lateralul acestuia avem butoanele de pornire, de programare sau de activare a semnalului acustic de finalizare a programului.

Cu o dimensiune de 850 x 600 x 596 mm si picioare adjustabile, acesta se poate pozitiona foarte usor langa masina de spalat sau in alt loc amenajat. Dupa cum am specificat, Whirlpool AZB6370 dispune de un hublou destul de generos, acesta avand o dimensiune de 380 mm care se deschide la un unghi de 140 grade pentru a permite incarcarea celor 6 kilograme de rufe pentru uscat.
Functional, uscatorul dispune de 11 programe de uscare a rufelor functie de materialul din care sunt confectionate, astfel ca avem patru programe pentru bumbac, un program pentru jeans si un program mix. Pe langa aceste programe mai gasim inca trei programe pentru articole de zi cu zi, 1 program pentru reimprospatare, un program pentru matase si unul sport.

Caracteristicile de performanta nu se limiteaza doar la programele de uscare intrucat tehnologia acestuia ne ofera mai multe functii si caracteristici. Functia cea mai utila este cea de uscare prin condensare care permite circularea curentilor de aer in mod diagonal, fapt ce ajuta la reducerea timpului necesar uscarii. Alte functii sunt cele de racire automata, cea de programare intarziata, functia reset si cea de indicare a filtrului de scame blocat, in acest caz fiind necesara scoaterea filtrului si curatarea sa.

Ingrijirea tasaturilor este foarte importanta in cazul oricarui uscator de rufe iar materialul din care este confectionata cuva poate afecta tesatura. In cazul acestui uscator vorbim despre o cuva confectionata din polipropilena si despre un tambur realizat din otel inoxidabil, ambele asigurand o protectie foarte buna a rufelor si hainelor pe care doresti sa le usuci. Aceste performante care iti sunt asigurate se realizeaza cu un consum relativ mic de energie electrica, un consum ce il plaseaza in clasa energetica B, dar si cu un zgomot destul de mic de numai 67 dB, ceea ce il face mai silentios in unele situatii decat un aspirator.

Daca ai fost convins, de aceste specficatii, sa achizitionezi uscatorul de rufe Whirlpool AZB6370, trebuie sa stii ca vei avea nevoie de aproximativ 1550 lei pentru a-l cumpara. Daca inca iti faci griji despre locul si modul unde il vei monta, trebuie sa mai stii ca acesta vine cu un kit de montaj pentru o usa reversibila.

detaliiprodus1