Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool AZB 9785

Whirlpool AZB 9785
  • Design
  • Fumctii si programe
  • Pret
4.7

Review pe scurt

La un pret rezonabil pentru calitatile oferite, Whirlpool AZB 9785 este un uscator de rufe modern, dedicat doar celor care stiu sa aprecieze calitatea de invidiat a acestor produse. Avand capacitatea de a usca o cantitate destul de mare de haine, veti gasi in acest model ajutorul de care aveati atata nevoie in treburile casnice.

detaliiprodus1

Alegerea unui aparat electrocasnic este uneori foarte dificila, trebuie sa alegi intre o firma sau alta, intre un produs ieftin dar de calitate indoielnica si unul mai scump dar a unui producator renumit, sau intre produse ale unor producatori competitori. Daca vrei sa scapi de aceasta dilema si ai nevoie de un uscator de rufe, Whirlpool vine in sprijinul tau cu Whirlpool AZB 9785, un uscator de ultima generatie cu Al Saselea Simt destinat celor care nu au un spatiu aferent uscarii rufelor spalate.Whirlpool-AZB-9785

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Produsul prezentat este in mare parte ca un uscator obisnuit, dar ce se remarca este contrastul dintre negru si alb, astfel negrul afisajului digital se poate observa cu usurinta. Ca si structura, uscatorul are margini destul de finisate, are o usa frontala de un negru lucios care il face sa para mai modern, dar mai ales un panou de control ce il face foarte usor de folosit. In partea stanga a panoului avem dispozitivul de depozitare a apei extrase din hainele puse la uscat, un rezervor care se poate scoate foarte usor dar care este si foarte incapator.

In ceea ce priveste interiorul uscatorului, acesta are o cuva de polipropilena, un tambur de otel inoxidabil si un filtru de scame, putand usca o cantitate de 9 kg de rufe. In ceea ce priveste butonul rotativ, acesta ajuta selectarea programelor uscatorului, putand alege de la programe de bumbac, jeans, delicate, sintetice, sport sau mixte. Tot pe partea frontala mai avem un indicator al nivelului de energie consumat dar si un indicator al stagiului de uscare. In partea dreapta avem butonul de start, de reset dar si afisajul digital cu privire la timpul necesar realizarii unui program si a nivelului de uscare selectat, iar sub acesta avem butoanele de programare, de blocare dar si cele pentru uscare puternica si antisifonare.

Trecand la performantele pe care acest uscator cu incarcare frontala le aduce, putem incepe cu tehnologia Al Saselea Simt, care ajuta la detectarea cantitatii de haine, a cantitatii de apa asociata acelei cantitati dar si adapteaza timpul pentru a usca cantitatea respectiva. In ceea ce priveste masurile de siguranta, Whirlpool AZB 9785 are un sistem de protectie impotriva copiilor, un sistem de semnalizare acustica la finalizarea programului, un indicator pentru stadiul uscarii, dar si unul pentru semnalizarea blocarii filtrului de scame.

Faptul ca are o capacitate foarte mare de uscare dar si ca are o dimensiune de 845 x 596 x632 mm, iar diametrul hubloului de 380 mm, face ca acest uscator sa fie unul util oricarei famili mai numeroase si nu numai. Chiar daca are capacitatea destul de mare, asta nu inseamna ca trebuie sa si faca un zgomot puternic, acest produs avand doar un nivel de 70 dB, ceea ce este relativ putin pentru aparatele electrocasnice.

Caracteristicile, tehnologia folosita pentru acest uscator, dar si consumul scazut de energie cantaresc foarte mult in balanta cu pretul de 2100 lei, facand ca acest produs sa fie necesar oricarei familii, si completand o masina de spalat sau chiar si doua unde este cazul.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative