Whirlpool AWS 71200, o masina slim pentru locuintele de mici dimensiuni

Whirlpool AWS 71200
 • Design
  (4.5)
 • Functii si Programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.5)
4.6

Review pe scurt

Uneori nu bugetul este cel care ne impune alegerea unui anumit model de electrocasnic. Spatiul este una dintre componentele cheie atunci cand vine vorba de o locuinta de mici dimensiuni. Whirlpool s-a gandit si la acest lucru si prin intermediul modelului AWS 71200 vine in sprijinul tuturor pentru care nu bugetul ci spatiul este criteriul dupa care isi aleg masina de spalat. Dotata cu toate functiile caracteristice unei masini de top, cu un design modern, modelul mentionat satisface nevoile oricarui cumparator.

detaliiprodus1

Doar cei care au o baie foarte aglomerata stiu cat de importante sunt dimensiunile unei masini de spalat. Din fericire, pentru astfel de persoane exista si modelele slim, aparate la fel de performante ca si cele obisnuite, dar cu dimensiuni mai mici care le fac mai usor de montat in locuintele foarte mici sau foarte aglomerate. Whirlpool vine si ea cu propriile modele slim, asa cum este si Whirlpool AWS 71200, o masina de spalat care nu face niciun sacrificiu de calitate, in ciuda dimensiunilor sale mai reduse.

Whirlpool-AWS-71200Mai putine probleme pentru cei care au case mai aglomerate

Dimensiunile acestui model sunt 85 x 59.5 x 45 cm, ceea ce inseamna cu mai bine de 10 cm mai putin decat in cazul unei masini de spalat de marime normala. Asadar, masina si-ar putea face loc mult mai usor in orice baie sau bucatarie, oricat de lipsita de spatiu ar fi aceasta. Un avantaj in plus este si faptul ca in ceea ce priveste volumul de haine care pot fi spalate odata, nici un sacrificiu nu a fost facut. Capacitatea masinii este de 7 kilograme, destul de mult (mai ales pentru un model slim) si suficient pentru majoritatea cumparatorilor casnici, chiar si pentru cei cu familii mai numeroase.

Performante de varf de la un model de calitate premium

Whirlpool AWS 71200 este, in ciuda dimensiunilor sale mai mici, o masina de spalat care nu neglijeaza absolut deloc performanta, propunand celor interesati multiple caracteristici care o apropie de varful gamei produse de firma americana.

In primul rand, clasa energetica este cea mai buna de pe piata, A+++, aceasta oferind posibilitatea de a face economii la consumul de energie electrica. Viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, iar setarile se realizeaza cu ajutorul unui afisaj LED, ceea ce ofera masinii atat functionalitate si utilitate ridicata, cat si un binevenit aer de modernitate.

Nici programele de spalare nu au fost lasate la voia intamplarii, masina folosind tehnologia Al saselea simt care ajuta la pastrarea stralucirii si intensitatii hainelor negre si la evitarea trasferului de culoare la cele colorate. Iar pentru cei care stiu ca se afla deseori pe fuga, masina vine si cu un program rapid, de doar 15 minute. In rest, exista programe pentru bumbac (si antibacterian), aqua eco, jeans, clatire intensiva, mix, haine delicate si spalare manuala, dar si un sistem care recomanda dozarea perfecta a detergentului.

Deoarece are dimensiuni mai mici care o fac mult mai potrivita pentru locurile si incaperile aglomerate, dar pastreaza in acelasi timp si o calitate ridicata, de nivel premium, Whirlpool AWS 71200 are un pret un pic mai mare decat cel al altor modele asemanatoare ca dotari acesta fiind de 1650 lei. Cu toate acestea diferenta nu este foarte mare si in conditiile in care chiar nu exista loc pentru o masina mai mare, aceasta devine nesemnificativa. Asadar, aceasta este o masina ce poate deveni extrem de utila, care are cea mai buna eficienta energetica posibila, un volum mare si programe de spalare moderne, toate acestea transformand-o intr-o solutie pentru cei care au o locuinta cu mai putin spatiu.

detaliiprodus1