Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool AWOC70120, o masina cu capacitatea de 7 kilograme

Whirlpool AWOC70120
 • Design
  (4.5)
 • Fumctii si programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (5)
4.6

Review pe scurt

Spalarea hainelor este o sarcina gospodareasca pe cat de plictisitoare pe atat de necesara. Din acest motiv, marii producatori de electrocasnice scot anual modele de masini de spalat din ce in ce mai performante si mai aspectuoase, Whirlpool AWOC70120 fiind unul dintre ele. La un pret mic puteti beneficia de tehnologiile cele mai importante ale gigantului producator de aparatura electrocasnica.

detaliiprodus1

Majoritatea masinilor de spalat de pe piata au o capacitate in jurul a sase kilograme, chiar mai putin pentru modelele ceva mai ieftine. Asadar, cumparatorii sunt obisnuiti cu astfel de produse si, pana la urma, multa lume nici nu are nevoie de ceva mai mare. Cu toate acestea, cei care fac parte dintr-o familie mai numeroasa se pot orienta chiar catre o masina cu volum superior, acestea gasindu-se acum intr-un numar rezonabil. Iar daca masina vine si de la Whirlpool, asa cum o face Whirlpool AWOC70120, cel mai probabil veti primi si o varietate de programe de spalat, nu doar posibilitatea de a spala mai multe haine deodata.

Potrivita pentru toate familiile

Principalul motiv pentru care Whirlpool AWOC70120 merita a fi cumparata este capacitatea ei de incarcare ce se ridica la 7 kilograme. Este o masina care depaseste destul de mult media si, de aceea, este alegerea perfecta pentru cei care locuiesc impreuna cu mai multe persoane, dar si pentru cumparatorii care prefera sa spele mai rar.Whirlpool-AWOC70120

Din punct de vedere al designului, Whirlpool AWOC70120 ramane o masina de spalat obisnuita, care are o culoare alba comuna, afisaj LCD si incarcare frontala. Clasa de eficienta energetica este insa si ea una foarte buna, A ++, a doua cea mai performanta de pe piata si promite un consum de energie electrica mult redus. Nivelul de zgomot este insa cel obisnuit pentru un model din aceeasi categorie de pret (59 dB la spalare si 75 dB la centrifugare), asa ca plasarea masinii in apropierea camerei de locuit nu este o idee prea buna pentru cumparatorii mai sensibili.

O masina flexibila, care spala si usuca bine

Viteza de centrifugare a lui Whirlpool AWOC70120 este de 1200 rpm, asa ca, in urma spalarii, rufele vor fi destul de uscate. Pana acolo insa, masina trebuie sa si spele bine iar modelul de fata o face.
Acesta are cam toate programele de spalat obisnuite pentru un produs Whirlpool, asa ca cei care isi doresc flexibilitate o vor si primi. In primul rand, sistemul Al saselea simt pentru culori are grija ca hainele negre si cele colorate sa isi pastreze intensitatea pentru cat mai mult timp si sa nu iasa in timpul spalarii iar functia de Clean+ intervine in cazul petelor mai dificile.
In rest, exista programe pentru bumbac, lana si alte materiale delicate, pentru prespalare, clatire intensiva, spalare manuala si unul economic. Programul scurt are o durata de doar 15 minute dar, din pacate, functia de porgramare intarziata lipseste. Singurul sistem de siguranta este cel de detectare a spumei.

Cu alte cuvinte, Whirlpool AWOC70120 prezinta si alte avantaje, nu doar pe cel al capacitatii de incarcare mult mai mari. Programele de spalare ii ofera o anumita flexibilitate, iar clasa energetica este una foarte buna. Bineinteles, la pretul ei de 1550 lei, nu avea cum sa fie masina perfecta, asa ca are si lipsuri (mai ales in ceea ce priveste sistemele de siguranta si unele functii), dar raportul calitate pret este unul bun si masina poate fi de folos indiferent de cumparator.

detaliiprodus1