Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool AWO/C60100, calitate la un pret redus de la cel mai mare producator din lume

Whirlpool AWO/C60100
 • Design
  (4)
 • Functii si programe
  (4)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (5)
4.4

Review pe scurt

Prin modelul AWO/C60100, producatorul american Whirlpool, ne pune la dispozitie o masina de spalat, ieftina, aspectuoasa si extrem de utila. Pe langa calitatea specifica gigantului producator de electrocasnice, pretul mai mult decat accesibil si consumul redus, sunt doar cateva dintre avantajele de a detine acest model.

detaliiprodus1

Desi este cel mai mare producator de electrocasnice din lume, Whirlpool are produse pentru toate categoriile de public, aparatele produse de firma americana variind de la cele de calitate premium la modele mai ieftine, potrivite pentru persoanele care au un buget de achizitie ceva mai redus. Asadar, daca vi s-a stricat masina de spalat si nu aveti banii necesari pentru a o inlocui cu una de ultima generatie, o varianta spre care va puteti indrepta este si Whirlpool AWO/C60100, un produs care, desi nu este cel mai bun reprezentant al firmei, promite o calitate specifica acesteia.

Whirlpool-AWO-C60100Clasa energetica perfecta pentru cei care isi doresc sa fie mai economi

Atunci cand te afli in cautarea unei masini de spalat ieftine, pe langa pret, de interes este clasa energetica in functie de care se stabileste consumul de energie electrica. Si, cu cat aceasta este una mai buna, cu atat scade si nivelul facturilor la electricitate. Iar Whirlpool AWO/C60100, in ciuda unui pret scazut, are parte de o clasa energetica foarte buna, A++, care permite proprietarului sa faca si unele economii. In programul standard, masina consuma 0.78 KW/h si o cantitate de 49 l de apa, nefiind nici pe departe una care sa puna probleme din acest punct de vedere.

Daca la aceasta se adauga si un nivel de zgomot normal pentru o masina de spalat din aceasta clasa de pret, clasa A la spalare si o viteza de centrifugare de 1000 rpm, ne putem da seama ca modelul este unul cu performante decente, chiar bune pentru nivelul sau.

Un numar impresionant de programe de spalare pentru pretul cerut

Desi multa lume nu utilizeaza mai mult de cateva programe de spalare, o masina care este dotata cu nu mai putin de 18 astfel de setari nu poate decat sa impresioneze, mai ales daca se ia in considerare faptul ca este un model ieftin. Acesta contine programele obisnuite (bumbac, lana si alte materiale sensibile), dar si o serie de programe care ajuta la o calcare mai usoara sau la un consum cat mai redus de energie si apa (super eco). Din pacate, pretul isi spune cuvantul cand vine vorba despre programul scurt, acesta tinand 30 de minute in comparatie cu cele 15 de la masinile de spalat mai moderne.

Pe de alta parte, masina poate fi programata intarziat, lucru de mare ajutor pentru proprietari. Si, desi exista si aparate mult mai incapatoare, capacitatea sa de sase kilograme de rufe la o spalare este suficienta pentru majoritatea celor interesati de un astfel de model.

In concluzie, Whirlpool AWO/C60100 poate fi o solutie pentru cei care au un buget mai redus. In mare parte, performantele ei sunt foarte apropiate de cele ale unei masini mult mai moderne, chiar daca exista si minusuri precum programul scurt sau viteza de centrifugare inferioara. Insa, faptul ca modelul are o clasa energetica excelenta si toate programele de care este nevoie intr-o casa, face din aceasta o masina ceva mai buna decat o arata pretul de 1200 lei si un candidat serios pentru cel mai bun raport calitate pret de pe piata.

detaliiprodus1