Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool AWO/C 91400, o masina pentru care volumul face diferenta

Whirlpool AWO/C 91400
 • Design
  (4.5)
 • Functii si Programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (5)
4.8

Review pe scurt

Cand iti cumperi un electrocasnic care sa te ajute in treburile gospodaresti trebuie sa fii convins ca va indeplini cu succes sarcinile pentru care a fost cumparat. Whirlpool AWO/C 91400 este o masina de spalat care face mai mult de atat. Calitatea deosebita, eficienta energetica si volumul mare de haine care poate fi spalat la un singur ciclu, sunt caracteristici care vor face din acest model, unul de dorit in orice gospodarie.

detaliiprodus1

Whirlpool este cel mai mare producator de electrocasnice din lume, gama lor de produse variind de la modele mai ieftine, potrivite chiar si pentru cei care au la dispozitie un buget de achizitii mai redus, la modele de calitate premium, mai scumpe dar si cu mult mai multe dotari si avantaje. Asa sta situatia si in cazul masinii de spalat, Whirlpool AWO/C 91400, aceasta facand parte din cea de-a doua categorie datorita volumului extins, a programelor de spalare si clasei de eficienta energetica.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Whirlpool-AWO-C-91400Programe de spalare pentru toate nevoile

Fiind o masina de calitate premium, Whirlpool AWO/C 91400 se remarca prin multitudinea programelor de spalat, aceasta avand o flexibilitate deosebita, care permite utilizatorului sa o foloseasca in orice conditie, indiferent de natura petelor sau a materialelor care sunt spalate. Asadar, acest model are incluse atat programe pentru materialele speciale (lana, sintetice, jeans), dar si pentru economie la apa si energie electrica (aqua eco si super eco). Nu lipsesc nici programele care permit varietate (prespalare, spalare manuala) si nici programul scurt, de doar 15 minute, care permite si setarea temperaturii la 20 sau 30 de grade.

De o deosebita importanta este si tehnologia Al saselea simt pentru culori, aceasta fiind una dintre marcile inregistrate de la Whirlpool. Ea permite pastrarea stralucirii si a intensitatii pentru hainele colorate, indiferent de numarul spalarilor, eliminand, in acelasi timp si posibilitatea ca hainele sa se contamineze cu culorile celor cu care sunt spalate impreuna.

Una dintre cele mai incapatoare masini de spalat de pe piata

Daca majoritatea masinilor de spalat au o capacitate care variaza de la 5 la 7 kilograme de rufe pentru o singura spalare, Whirlpool AWO/C 91400 pluseaza si ofera un volum superior de 9 kilograme. Astfel, aceasta masina devine o tinta ideala pentru toti cei care fac parte din familii mai numeroase si care isi doresc ca produsul achitionat sa aiba o capacitate cat mai mare. Cu toate acestea, si cei care locuiesc singuri sau cu mai putine persoane pot profita de situatie si pot spala mai rar.

Si chiar daca volumul este unul mare, acest lucru nu se va reflecta si asupra consumului de energie electrica. Clasa de eficienta energetica este cea mai buna posibil, A+++, si in concluzie consumul va fi unul foarte redus. Daca la acestea se adauga si viteza de centrifugare foarte buna, de 1 400 rpm, dar si dotarile suplimentare, cum ar fi sistemul de blocare al tamburului si recomandarea de detergent, masina de spalat isi demonstreaza cu adevarat calitatea de nivel premium.

Asadar, Whirlpool AWO/C 91400 poate fi alegerea ideala pentru oricine isi doreste o masina de spalat performanta. Desi este cel mai mare avantaj, capacitatea de 9 kilograme nu este singurul motiv pentru care modelul merita achizitionat, acesta fiind dublat si de eficienta energetica, de programele de spalare si de intefata moderna, cu LED. Este insa greu sa se gaseasca minusuri notabile pentru aceasta masina de spalat, fapt care demonstreaza din nou ca produsul este unul de varf, care probabil ar multumi orice posibil cumparator, din toate punctele de vedere. Poate fi gasita la pretul de 2000 lei in magazinele de profil.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative