Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool AWIC 9014: o masina de spalat perfecta pentru o familie mare

Whirlpool AWIC 9014
 • Design
  (5)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.5)
4.8

Review pe scurt

Pentru cei care se afla in cautarea unei masini de spalat de calitate si la un pret nu foarte mare, cei de la Whirlpool au propus modelul AWIC 9014. Acesta iese in evidenta cu un design clasic si cu o capacitate mare de incarcare, ideala fiind pentru familiile mai mari.

detaliiprodus1

Daca tocmai te-ai mutat in casa noua, inseamna ca va trebui sa o mobilezi dupa bunul tau plac dar, cel mai important, dupa ultimele tendinte. Acest lucru nu inseamna ca vei avea nevoie doar de o mobila care sa fie moderna, ci si de o aparatura electrocasnica de ultima generatie. Cum niciodata nu strica un mic ajutor, cei de la Whirlpool iti recomanda masina de spalat rufe cu incarcare orizontala Whirlpool AWIC 9014.

Whirlpool-AWIC-9014Fiind vorba despre o masina de spalat, avem de-a face cu un design clasic alb fara prea multe detalii cromatice dar care ne arata si faptul ca vorbim despre un produs performant. La prima vedere se poate identifica in partea stanga compartimentul pentru detergent si balsam ce poarta sigla producatorului. In dreapta acestui compartiment avem butoanele de selectare a programului ultra scurt pentru rufe albe sau pentru rufe colorate. Tot in partea superioara, dar in centru, avem butonul rotativ ce permite selectarea unuia dintre programele de spalare iar deasupra acestuia avem ledurile ce ne semnalizeaza consumul de energie al masinii functie de fiecare program. In dreapta butonului rotativ gasim butonul de pornire/pauzare dar si cel de oprire al masinii de spalat. Posibilitatea programarii masinii, a setarii temperaturii sau vitezei de centrifugare o poti face cu ajutorul butoanelor dispuse sub ecranul de afisaj LED.

Privind aspectul tehnologiei, vorbim despre o masina de spalat cu al 6-lea simt cu tehnologia de recomandare a dozajului de detergent, ceea ce duce la o economie dar si la o protectie a mediului inconjurator. Avantajul major al acestei masini de spalat este capacitatea de incarcare de 9 kilograme, ceea ce este foarte mult si o face foarte eficienta in cadrul familiilor numeroase.
Din cauza capacitatii mari de incarcare avem si un consum energetic putin mai mare, un consum ce o plaseaza in clasa energetica A si tot in clasa A in cazul eficientei la spalare. Aceasta eficienta se obtine datorita programelor de spalare pe care le are si aici amintim programul de prespalare, bumbac, clatire intensa, delicate sau spalare manuala. Cei de la Whirlpool au implementat in cazul acestei masini de spalat si un program ultra-rapid de 15 minute pentru rufele mai putin murdare si care se pot spala la 20, respectiv 30 de grade.

In cazul in care sunteti o familie cu copii, puteti fi linistiti intrucat este prevazuta si cu un sistem de siguranta impotriva copiilor. Tot pentru siguranta dumneavoastra, si mai ales pentru economie, Whirlpool AWIC 9014 are un consum mediu anual de 10800 l de apa si un sistem electronic de control al balansului. Daca vreti sa cunoasteti si protectia fonica pe care o ofera, sa stiti ca in cazul spalarii produce un zgomot de 59 dB iar la centrifugare un zgomot de 79 dB.

Dimensiunea de 850 x 595 x 600 mm si greutatea de 79 kg o fac destul de usor de manevrat, asta in cazul in care te-ai hotarat sa o achizitionezi. Daca raspunsul este da, trebuie sa mai tii cont de un singur amanunt si anume cel legat de pret, deoarece o poti gasi la aproximativ 1800 lei in magazinele de profil sau in mediul online.

detaliiprodus1