Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Whirlpool AWG 912 S PRO, Masina de Spalat Rufe Semi-Profesionala, A+++, 9 kg

Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO
 • Design
  (4.9)
 • Functii si programe
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.8)
4.9

Review pe scurt

Whirlpool AWG 912 S PRO este gandita in special pentru afaceri, programele de spalare fiind special gandite pentru acestea. Va face o treaba excelenta in astfel de situatii dificile, putand fi achizitionata si de persoane fizice, cat timp inteleg ca nu vine cu toate programele speciale gandite pentru familii normale.

Vezi pret

Fie ca aveti o familie ceva mai mare si aveti nevoie de o masina de spalat rufe incapatoare si eficienta, fie ca aveti o mica afacere ce beneficiaza de prezenta unui aparat de calitate foarte mare, modelul Whirlpool AWG 912 S PRO este unul ce va raspunde nevoilor multor utilizatori. Aceasta masina de spalat ofera o capacitate crescuta, de 9 kg de rufe, in timp ce clasa energetica A+++ va spune ca are un consum foarte mic de energie. Importante de mentionat sunt si tehnologiile speciale incorporate (Zen, 6th Sense, Eco Dose), impreuna cu viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PROWhirlpool AWG 912 S PRO are ca si argumente principale performantele in anumite domenii (capacitate buna, clasa energetica, tehnologia Zen super silentioasa, senzorii inteligenti), desi are si zone unde nu atinge cel mai inalt nivel (viteza de centrifugare de 1200 RPM).

Masina fiind una moderna, are un design frumos, de culoare Argintie, fiind dotata cu un panou digital ce poate fi folosit pentru a afla informatii despre programele selectate, sau despre timpii ramasi din ciclul de spalare. Are 10 programe de spalare diferite, un numar decent.

Whirlpool AWG 912 S PRO are dimensiuni destul de normale pentru o masina de spalat rufe, modelul incapand intr-un spatiu standard destinat aparatelor electrocasnice. Inaltimea este de 85 cm, latimea de 59.5 cm, iar adancimea de 64 cm.

10 Programe, Gandite Pentru Uz In Firme

• Imbracaminte de Lucru
• Pamatufuri si Prosoape
• Bumbac
• Amestec
• Sintetice
• Delicate
• Lana
• Rapid 30
• Clatire si Centrifugare
• Centrifugare

Plusurile Whirlpool AWG 912 S PRO

+ Suficient de incapatoare, la 9 kg capacitate: este un model ce va face treaba buna pentru familii medii/mari sau pentru afaceri mici (pensiuni mici, restaurante, etc).

Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO 2+ Consum excelent de energie, clasa A+++: consum minim de energie electrica, cel putin pentru o masina de spalat rufe de acest tip. Economisiti pe termen lung.

+ Tehnologia 6th Sense: numit si Al 6lea Simt la noi, aceasta se bazeaza pe senzori inteligenti ce vor adapta resursele folosite de Whirlpool AWG 912 S PRO in functie de tipul de incarcare si de greutatea hainelor, astfel permitand economisirea a pana la 50% din timp, apa si energie.

+ Tehnologia ZEN, super-silentioasa: masina cu cel mai scazut nivel de sunet disponibil pe piata, folosind o combinatie intre motorul Direct Drive si un design al panourilor laterale special gandite sa anuleze vibratiile.

+ Eco Dose Detergent: o optiune ce permite dozarea cantitatii de detergen, pentru incarcatura de rufe folosita. Afisajul va indica cat detergent trebuie folosit.

+ 10 programe de spalare: include si optiuni gen Imbracaminte de Lucru, sau pamatufuri si prosoape, fiind un model destinat si uzului in medii profesionale.

+ Centrifugare de pana la 1200 RPM: este o optiune buna, dar este una din putinele zone unde se putea si un pic mai bine.

Minusuri

– Model scump: pretul este unul peste medie pentru o masina de spalat rufe, dar este totusi un model semi-profesional, in special gandit pentru uz in firme, chiar daca poate fi achizitionata si pentru o familie.

Concluzia

Whirlpool AWG 912 S PRO este gandita in special pentru afaceri, programele de spalare fiind special gandite pentru acestea. Va face o treaba excelenta in astfel de situatii dificile, putand fi achizitionata si de persoane fizice, cat timp inteleg ca nu vine cu toate programele speciale gandite pentru familii normale.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative