Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OBW/LE, Moderna, Clasa A+++ si 9 Kg Capacitate

Samsung WW90M644OBW/LE
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Samsung WW90M644OBW/LE va ofera tot ce v-ati putea dori de la o masina de spalat moderna. Are tehnologii noi incluse, astfel incat are si performante superioare modelelor vechi. De la capacitate, la stoarcere sau clasa energetica, exceleaza la fiecare capitol. Pretul este singurul dezavantaj major, pentru cei ce nu si-l pot permite.

Vezi pret

Piata masinilor de spalat rufe are o foarte mare varietate de oferte, astfel incat oricine va gasi ceva ce-si permite, eventual si cu performantele cautate, desi acest lucru depinde de fiecare. Samsung WW90M644OBW/LE este genul de masina de spalat rufe destinata celor mai pretentiosi, utilizatori ce au nevoie de performante deosebite din partea acestui aparat electrocasnic, dar care au si bugetul necesar pentru achizitia unui model de top. Nu este o masina de spalat ieftina, dar este foarte performanta.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Weekend Superstars a inceput!
Aceasta este o campanie de la Emag, valabila doar weekendul acesta, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Samsung WW90M644OBW LESamsung WW90M644OBW/LE este un model ceva mai modern, ce beneficiaza de mai multe tehnologii ale producatorului din Coreea de Sud, de la motorul Digital Inverter, la QuickDrive sau la optiunea de SmartControl. Se descurca foarte bine indiferent de ce ii dati sa faca, avand o capacitate mare de 9 kg, o viteza de centrifugare de pana la 1400 RPM si clasa energetica A+++.

Dimensiunile masinii de spalat rufe Samsung WW90M644OBW/LE sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, deci va putea fi amplasata intr-un spatiu standard destinat unui aparat electrocasnic mare.

Plusurile

+ Capacitate buna: cu 9 kg de rufe care incap in interior, masina de spalat Samsung WW90M644OBW/LE este potrivita chiar si pentru familii mai mari, cu 5-7 membri.

+ Clasa A+++: veti avea un consum minim de energie electrica, estimarea celor de la Samsung fiind de circa 130 kWh pe an, adica in jur de 7 lei pe luna platiti pe factura de curent.

+ Viteza excelenta de centrifugare: in functie de programul ce este selectat, ajunge si pana la 1400 RPM, rufele fiind stoarse foarte bine.

Samsung WW90M644OBW LE 2+ Functii avansate: de la EcoBubble la Bubble Soak, aveti destule optiuni ce va ajuta.

+ Tehnologiile incluse: este un model scump, dar are inovatie incorporata in fiecare element. Optiuni gen QuickDrive, Super Speed, Smart Control, StayClean Drawer, Rezistenta Ceramica, toate aceste va vor ajuta.

+ 14 programe de spalare: puteti alege optiunea cea mai potrivita pentru fiecare incarcatura de rufe.

+ Program rapid de 15 minute: pentru improspatarea rufelor, ce nu necesita o curatare amanuntita.

+ Panou de comanda digital, cu touch screen: Samsung WW90M644OBW/LE este o masina de spalat moderna, potrivita pentru urmatorii 10+ ani.

Minusuri

– Nu este foarte silentioasa: ajunge si la 73 dB in timpul fazei de centrifugare, astfel incat nu este foarte diferita de alte masini de spalat din acest punct de vedere.

Concluzia

Samsung WW90M644OBW/LE va ofera tot ce v-ati putea dori de la o masina de spalat moderna. Are tehnologii noi incluse, astfel incat are si performante superioare modelelor vechi. De la capacitate, la stoarcere sau clasa energetica, exceleaza la fiecare capitol. Pretul este singurul dezavantaj major, pentru cei ce nu si-l pot permite.

Vezi pret

Google Analytics Alternative