Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de Spalat Rufe Samsung WW80M644OPW/LE, A+++, Tehnologie QuickDrive, 10 Ani Garantie pt Motor

Samsung WW80M644OPW/LE
 • Design
  (4.7)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.6

Review pe scurt

Alegeti masina de spalat rufe Samsung WW80M644OPW/LE daca vreti un model cu performante maxime in fiecare domeniu, de la timpi de spalare, la calitatea procesului de spalare sau economia de bani si curent electric.

Vezi pret si detalii

O masina de spalat cum este Samsung WW80M644OPW/LE va ofera raspunsul perfect la mai multe dileme care s-ar putea sa le aveti. Vreti sa petreceti cat mai putin timp facand treburi domestice? Vreti o masina de spalat rufe cu un consum minim de energie si apa? Vreti sa aratati impecabil cand mergeti la serviciu? Samsung WW80M644OPW/LE este masina de spalat rufe care va poate ajuta in fiecare din aceste cazuri.

 Samsung WW80M644OPW/LE
Samsung WW80M644OPW/LE cu tehnologie Quickdrive

Modelul respective este o masina de spalat rufe care este considerat varf de gama pentru acest producator, venind pe piata la un pret maricel, dar oferind tot ce are mai bun producatorul sud-coreean in materie de tehnologie.

De la tehnologia Quickdrive, cea mai noua lansata de catre acest producator, pana la clasa A+++, viteza maxima de centrifugare sau capacitatea de incarcare de 8 kg, aveti o gramada de specificatii care ajung sa justifice pretul cerut pentru Samsung WW80M644OPW/LE.

Inainte sa trecem la avantajele acestui model, haideti sa vedem daca va incapea in spatiul care il aveti disponibil. Masina de spalat vine cu o inaltime de 85 cm, in timp ce latimea si adancimea sunt de 60 cm fiecare. Este un model standard ca si tip de incastrare.

Plusurile Samsung WW80M644OPW/LE

 Samsung WW80M644OPW/LE interfata digitala
Panoul digital al Samsung WW80M644OPW/LE

Clasa energetica A+++: aveti cea mai buna clasa energetica posibila, consumul annual de electricitate fiind estimat la circa 116 kWh, adica mai putin de 6 lei pe luna.

Perfecta pentru familii mici sau medii: cu o capacitate de incarcare de 8 kg de rufe, este considerata potrivita pentru familii cu 3-4 membri.

Viteza excelenta de centrifugare, variabila: aveti pana la 1400 rotatii pe minut, o performanta printre cele mai inalte, ce va asigura ca hainele vor fi bine stoarse. Totusi, masina are 5 viteze diferite pentru centrifugare, folosind doar ce este necesar, astfel incat rufele vor fi protejate.

5 trepte de temperatura: spalati rufele la o temperatura potrivita, masina oferind cinci trepte diferite in acest scop. Pe termen lung, veti vedea ca rufele rezista mult mai mult timp daca sunt spalate la temperaturile recomandate.

Multiple functii de siguranta: aveti aici o masina inteligenta, ce va semnaliza erorile, ce va bloca accesul la interfata pentru a nu fi intrerupta din greseala si se va autodiagnostica ca sa vada ce este in neregula.

14 programe de spalare: in functie de ce aveti nevoie de la masina de spalat rufe, puteti selecta optiuni pentru Rufe Delicate, Bumbac, Sintetice, Lana, Lenjerie de pat, Super Eco, etc.

Program ultra-rapid 15 minute: daca nu aveti mult timp la dispozitie, iar rufele au nevoie doar de o improspatare rapida, alegeti programul rapid, cu o durata de un sfert de ora.

Timp de spalare redus la jumatate cu Quickdrive: aceasta tehnologie care deocamdata se gaseste doar pe cateva modele de la Samsung va taia timpul de spalare cu pana la 50%, iar consumul de energie va scadea si el, cu maxim 20%. Tehnologia se bazeaza pe un tambur special, denumit Q-Drum, ce este partial mobil, ca un pulsator care misca apa in mai multe directii.

 Samsung WW80M644OPW/LE Add Wash
Optiunea Add Wash, foarte folositoare

Intrerupe programul ca sa adaugi haine: optiunea Add Wash este cea care va permite sa adaugati haine de care ati uitat in masina, chiar si dupa ce programul de spalare a inceput.

Curata bine chiar si la temperaturi mici ale apei: folosind o alta tehnologie tipica masinilor de rufe Samsung, denumita Eco Bubble, WW80M644OPW/LE va transforma detergentul in bule, pentru ca acesta sa intre foarte usor in tesatura.

Inlatureaza petele dificile cu Bubble Soak: acest buton, odata apasat, va adauga inca o faza la programul de spalare, pentru a scoate petele foarte dificile.

Auto-curatare ce elimina 99.99% din bacterii: continuati sa obtineri rufe curate si frumos mirositoare pe termen lung, masina putand sa se curete singura daca activati optiunea Eco Drum Clean.

Durabilitate excelenta: aveti un motor cu Digital Inverter, ce vine cu o garantie de 10 ani, fiind certificat sa functioneze timp de 20 de ani.

Minusuri

Pretul: daca va doriti o masina de spalat rufe cu cele mai bune performante si ultimele tehnologii de la unul din gigantii industriei electrocasnicelor, va trebui sa platiti un pret maricel. Daca luati in considerare toate avantajele de mai sus, veti vedea ca pretul este meritat.

Concluzia

Alegeti masina de spalat rufe Samsung WW80M644OPW/LE daca vreti un model cu performante maxime in fiecare domeniu, de la timpi de spalare, la calitatea procesului de spalare sau economia de bani si curent electric.

Vezi pret si detalii