Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90N740NOA/LE

Samsung WD90N740NOA-LE
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.5

Review pe scurt

Samsung WD90N740NOA/LE este un produs de calitate inalta, o masina de spalat rufe cu uscator performanta, ce-si va face treaba in orice casa unde este necesara. Uscatorul poate fi folosit ca o solutie de urgenta, sau in mod uzual daca nu doriti sa uscati rufele prin metoda traditionala.

Vezi pret

In functie de stilul de viata pe care vi-l doriti, de spatiul avut la dispozitie si de preferintele dumneavoastra, alegerea unei masini de spalat rufe care sa aiba si uscator inclus s-ar putea sa fie o solutie logica. Costul s-ar putea sa fie prohibitiv pentru unii, dar un model cum este Samsung WD90N740NOA/LE va ofera atat capacitate de spalare cat si rezultate deosebite, astfel incat cei care au nevoie de calitate isi vor putea justifica cheltuiala.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor iunie 2019 a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 60% la produse electrocasnice din toate categoriile, in perioada 18-20 iunie. Nu ratati ocazia!

Samsung WD90N740NOA-LECand aveti nevoie de o masina de spalat rufe cu uscator inclus? In primul rand, este o alegere buna pentru cei ce nu au foarte mult spatiu la dispozitie. Fie ca aveti o casa mica sau un apartament, fie ca baia nu este gandita pentru a include masini separate pentru spalare si uscare, un model de tipul lui Samsung WD90N740NOA/LE le combina pe amandoua si ocupa spatiul unui singur aparat electrocasnic. Un astfel de aparat vine si cu niste mici dezavantaje, cum ar fi capacitatea mai scazuta de uscare, decat cea de spalare, dar are si avantaje clare.

In ce priveste performantele acestei masini, Samsung WD90N740NOA/LE are o capacitate excelenta la spalare, de 9 kg, dar la uscare doar 5 kg de rufe pot fi prelucrate. Pentru a usca toate rufele spalate, va trebui sa le impartiti in doua transe. Este un dezavantaj comun aparatelor de spalat cu uscator inclus.

In ce priveste celelalte specificatii, acest model are o viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM, este din clasa A energetica si include tehnologii ale celor de la Samsung, de tipul AddWash, Eco Bubble sau QuickDrive.

Plusurile Samsung WD90N740NOA/LE

+ Spala si usuca rufele, masina 2 in 1: atat masina de spalat, cat si uscator, Samsung WD90N740NOA/LE va ofera aceasta posibilitate de a usca rapid rufele spalate, cel putin cele care sunt mai urgent de folosit.

Samsung WD90N740NOA-LE 2+ Capacitate excelenta la spalare: cu o capacitate de 9 kg de rufe, puteti spala hainele pentru o familie mai mare, cu 5-6 membri.

+ Tehnologie QuickDrive: aceasta spala hainele intr-un timp mai redus cu 50% pentru unele programe, miscand apa in toate directiile si asigurandu-se ca hainele sunt spalate intr-un mod delicat si eficient.

+ AddWash: aceasta optiune va permite sa adaugati haine in masina de spalat, chiar si dupa ce a-ti pornit-o, o optiune folositoare pentru uituci.

+ Aplicatia Q-Rator: aceasta poate fi folosita pentru managementul masinii de spalat.

+ Spalare + uscare in 3 ore: aproximativ o ora pentru ciclul de spalare, urmat de doua ore pentru uscare.

+ Tehnologia Air Wash: folosita pentru improspatarea mirosului hainelor, cu ajutorul aerului extrem de fierbinte.

+ Eco Bubble: o tehnologie ce curata in profunzime, cu ajutorul detergentului ce este transformat in bule.

Minusuri

– Capacitatea mai mica la uscare: cu doar 5 kg de rufe permise, uscarea va necesita scoaterea a unei parti din incarcatura, daca masina era plina.

Concluzia

Samsung WD90N740NOA/LE este un produs de calitate inalta, o masina de spalat rufe cu uscator performanta, ce-si va face treaba in orice casa unde este necesara. Uscatorul poate fi folosit ca o solutie de urgenta, sau in mod uzual daca nu doriti sa uscati rufele prin metoda traditionala.

Vezi pret

Google Analytics Alternative