Samsung DV90M5010QX/LE, Uscator de Rufe A++, 9 kg Capacitate, Cu Pompa de Caldura

Samsung DV90M5010QX LE
 • Design
  (4.9)
 • Functii si programe
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.8)
4.8

Review pe scurt

Samsung DV90M5010QX/LE va ofera capacitate mare si performantele excelente la care va puteti astepta de la un model premium, o alegere excelenta pentru o familie mai mare si pentru cei cu buget mai generos.

Vezi pret

Un uscator de rufe performant, si daca se poate si cu un consum mic de energie, devine din ce in ce mai des o optiune pentru utilizatorul mediu din Romania. Nu este deobicei o alegere ieftina, mai ales cand ne uitam la un producator cu renume, astfel incat nici uscatorul de rufe la care ne uitam astazi , Samsung DV90M5010QX/LE, nu va fi foarte accesibil ca pret.

Samsung DV90M5010QX/LE este un model dotat cu pompa de caldura, din clasa A++, ce are o capacitate foarte mare de incarcare, de 9 kg de rufe. Ideal ar fi sa-l folositi impreuna cu o masina de spalat rufe cu o capacitate similara sau mai mare. Astfel, acest uscator de rufe este excelent pentru familii mari.

Ca si dimensiuni, Samsung DV90M5010QX/LE are inaltimea de 85 cm, latimea de 60 cm si adancime de 64 cm. Asigurati-va ca aveti spatiul necesar pentru acest uscator, mai ales daca doriti sa-l amplasati langa masina de spalat.

O alternativa mai recenta, si mai moderna, este uscatorul de rufe Samsung DV90TA020DE/LE.

Plusurile uscatorului Samsung DV90M5010QX/LE

+ Uscator de rufe dedicat, performante excelente: in comparatie cu masinile de spalat ce au si optiunea de uscare, Samsung DV90M5010QX/LE are si capacitatea mult mai mare, dar si performante mai bune.

+ Capacitate de 9 kg de rufe: o alegere potrivita pentru o familie cu multi membri, sau chiar si pentru o mica afacere (pensiune, restaurant, etc).

+ Clasa A++: un consum bun de curent electric este important pentru un uscator de rufe, mai ales ca un astfel de aparat are program cu durata de peste 3 ore.

+ Smart Control: poate fi controlat cu usurinta, de la distanta.

+ Pompa de caldura: este dotat cu pompa de caldura, pentru performante mai ridicate.

+ Siguranta copii: nu vor putea deschide usa in timpul functionarii, sau anula programul in desfasurare.

+ Optiune rapida, 35 minute: pentru acele momente cand va grabiti, si nu vreti sa lasati programul full sa se desfasoare.

Minusuri

– Pret destul de mare: este costul asociat modelelor cu performante ridicate, de la producatori foarte cunoscuti.

Concluzia

Samsung DV90M5010QX/LE va ofera capacitate mare si performantele excelente la care va puteti astepta de la un model premium, o alegere excelenta pentru o familie mai mare si pentru cei cu buget mai generos.

Vezi pret