Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe Samsung WW90K5410UX/LE, cu Add Wash, A+++, de 9 kg si Frumoasa

Samsung WW90K5410UX-LE
 • Design
  (5)
 • Functii si programe
  (5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.8)
5

Review pe scurt

O recomanda specificatiile si performantele sale, minusurile sale fiind foarte putine. Samsung WW90K5410UX/LE este o masina de spalat rufe excelenta pentru familiile cu 4-6 membri, avand in vedere capacitatea sa mare de incarcare.

Vezi pret

Atunci cand suntem in cautarea masinii de spalat rufe perfecte, sunt cateva branduri de renume spre care ne indreptam privirea, iar cei de la Samsung sunt cu siguranta printre acei producatori apreciati de toata lumea. Modelul Samsung WW90K5410UX/LE este cel la care ne vom uita azi, aceasta fiind o masina de spalat rufe la un pret corect si cu performante deosebite. Fie ca ne uitam la capacitatea de incarcare de 9 kg, la clasa energetica A+++ sau la viteza de centrifugare de pana la 1400 RPM, nu veti gasi motive sa va indoiti de calitatea acestui model.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Samsung Add Wash WW90K5410UX-LEEste si un model de dimensiuni standard, cu latimea de 60 cm si adancimea de 55 cm fiind considerate normale pentru un aparat electrocasnic mare. Inaltimea este si ea cea normala, de 85 cm.

Cine ar trebui sa se uite la acest model? As recomanda-o in primul rand familiilor cu ceva mai multi membri. Producatorul o recomanda pentru familii cu pana la 6 membri, deci va face fata cu brio la incarcaturi mari de rufe, mentinand in acelasi timp consumul de curent la un nivel decent.

Plusurile masinii de spalat Samsung WW90K5410UX/LE

+ Capacitatea mare de incarcare, 9 kg de rufe: o familie cu pana la 6 membri va gasi acest model mai mult decat suficient, Samsung WW90K5410UX/LE avand una din cele mai mari capacitati de incarcare (pentru un model de uz casnic).

+ Clasa energetica A+++: avand in vedere estimarea celor de la Samsung, de un consum de 130 kWh pe an, costul lunar cu factura de curent va fi la aproximativ 7 lei, ceea ce este foarte putin pentru un astfel de model de capacitate mare.

+ Viteza centrifugare pana la 1400 RPM: acesta este doar pragul de sus, masina avand 4 trepte de viteze, astfel incat programele pentru rufe mai delicate pot merge cu un nivel mai mic.

Samsung Add Wash WW90K5410UX-LE 2+ 5 Trepte de temperatura: impreuna cu viteza de centrifugare, conteaza si acest aspect, fiecare tip de tesatura avand un anumit nivel de temperatura recomandat.

+ 14 programe de spalare: acopera cam orice aveti nevoie, de la rufe delicate, la bumbac, sintetice, lana, eco, denim sau Baby Care.

+ Motor Digital Inverter, 10 ani garantie: unul din punctele forte ale acestui model si o optiune oferita de cam toate masinile de spalat rufe moderne din gama Premium.

+ Model cu functii suplimentare si panou comanda digital: nu este un simplu model de baza, dimpotriva, veti descoperi destule functii suplimentare ce va vor face viata mai usoara.

+ Add Wash, Eco Bubble si alte tehnologii incorporate: fie ca vorbim de adaugarea rufelor uitate in masina chiar si dupa inceperea programului de spalare, fie ca ne uitam la tehnologia Eco Bubble ce curata bine la temperatura scazuta, masina se foloseste de tehnologii moderne de la Samsung pentru a oferi performante mai ridicate decat a multor competitori.

Minusuri

– Nivel zgomot destul de ridicat la centrifugare: unul din putinele minusuri ale acestei masini de spalat.

Concluzia

O recomanda specificatiile si performantele sale, minusurile sale fiind foarte putine. Samsung WW90K5410UX/LE este o masina de spalat rufe excelenta pentru familiile cu 4-6 membri, avand in vedere capacitatea sa mare de incarcare.

Vezi pret

Google Analytics Alternative