Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

MYRIA MYR78: Pentru un plus de confort

MYRIA MYR78
 • Design
  (4)
 • Functii si programe
  (3.5)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Pret
  (4.6)
3.9

Review pe scurt

Pentru o masina semiautomata, MYRIA MYR78 se va dovedi foarte eficienta, instalarea sa facandu-se extrem de usor in orice locuinta. Mai mult de atat, aceasta va fi usor de manevrat datorita posibilitatii de incarcare verticala. Avantajul major il constituie, insa, capacitatea sa de incarcare, care este una de aproape 8 kg, vizibil mai generoasa decat a multor alte modele, chiar automate.

detaliiprodus1

Indiferent de tipul locuintei pe care il aveti, ceea ce trebuie avut in vedere este nevoia de confort si nevoia de a avea la dispozitie mijloacele si aparatura necesara pentru a va usura munca si pentru a va face viata mai usoara. Printre acestea, insa, ceea ce poate fi cel mai important este o masina de spalat rufe, intrucat aceasta va poate elimina spalatul manual al rufelor, dar poate fi vorba si de a avea rufe mult mai curate decat prin spalarea manuala. O masina de spalat rufe care poate face fata unor astfel de solicitari si, mai mult, care va poate face viata mai usoara este MYRIA MYR78.

myria-myr78Desi vorbim despre un model de masina de spalat rufe semiautomata, acest lucru nu inseamna ca eficienta va fi una mai scazuta sau ca rufele voastre nu vor fi unele curate si igienizate. Ceea ce aduce insa MYRIA MYR78 este o masina de spalat rufe care permite instalarea foarte usoara in orice locuinta, dar, in acelasi timp, permite si un control foarte usor al functionarii indiferent unde ar fi nevoie.

Puteti astfel sa va bucurati de utilizarea sa atat in cazul unei locuinte la tara, cat si in cazul unei locuinte la bloc, dar, ceea ce conteaza este faptul ca va usureaza munca si viata. Pentru partea de instalare, insa, trebuie sa tineti cont de dimensiunea pe care acest model o are si este vorba de una de 73.5 x 42.5 x 86 cm, dar mai aveti de luat in vedere si deschiderea usilor si incarcarea verticala.

Confort, dar si utilitate

Odata cu instalarea sa in locuinta voastra, ceea ce puteti face este sa va bucurati de functionarea sa si de controlul acestei functionari care se poate face de la panoul dispus in partea superioara si care este compus din trei butoane rotative, dar si butoanele de pornire. Aveti, astfel, in partea stanga masina de spalat rufe, butonul de pornire si cele de control al functionari, iar in partea dreapta partea de centrifugare al acestui model.

Nici capacitatea de incarcare nu este una care sa fie in dezavantajul vostru, mai ales cand aveti o capacitate de spalare de 7.8 kg, ceea ce este mai mult decat a altor modele, chiar si a unora automate. Pentru partea de centrifugare a masinii de spalat MYRIA MYR78, capacitatea este una mai diminuata si veti putea stoarce o capacitate de pana la 5 kg. Cu siguranta, pentru unele persoane este important si timpul in care rufele vor fi curate si spalate, iar un program rapid de doar 15 minute este mai mult ca sigur un beneficiu major.

Daca, in schimb, sunteti afectat de ceea ce inseamna zgomotul produs de masina de spalat rufe, in cazul acestui model MYRIA MYR78 veti avea la dispozitie un zgomot de minim 72 dB pentru etapa de centrifugare si unul de maxim 62 dB pentru etapa de spalare. Cu siguranta este importanta si siguranta locuintei, dar si a masinii de spalat rufe, si pentru acest lucru modelul dispune de un control la supraincalzire.

detaliiprodus1