Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

MYRIA MYR60: Cu siguranta un ajutor semnificativ

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

MYRIA MYR60
 • Design
  (4.2)
 • Functii si programe
  (3.7)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Pret
  (4.8)
4

Review pe scurt

Cei care sunt in cautare de o masina de spalat cu adevarat ieftina, dar care sa isi faca si treaba cum trebuie, au acum la dispozitie modelul MYRIA MYR60. Desi este semiautomata, aceasta masina va va scoate rufele nu doar curate, ci si stoarse, incat restul procesului nu necesita foarte mult timp pana sa aveti rufele asa cum le doriti. Cantitatea de rufe pe care le puteti spala este de 5 kg si, mai mult decat atat, beneficiaza si de un program scurt de doar 15 minute.

detaliiprodus1

Treburile casnice sunt, de cele mai multe ori, unele solicitante si unele care necesita atat foarte mult timp, cat si foarte mult efort din partea voastra, dar puteti face de asa maniera incat sa va inconjurati de tot ajutorul pe care il puteti primi. Pentru astfel de momente, ceea ce poate fi un ajutor foarte bun este o masina de spalat rufe, chiar si in cazul in care discutam despre o masina de spalat rufe semiautomata. Daca exact acest lucru il cautati, poate nu ar fi prea rau sa va orientati catre alegerea unui model nou, dar si a unuia avantajos precum este modelul MYRIA MYR60.

myria-myr60Cu siguranta nu trebuie sa dicutam care ar putea fi avantajele unei masini de spalat rufe noi si dezavantajele unei masini de spalat rufe second hand, dar, prin alegerea unui model MYRIA MYR60, puteti sa impacati ambele beneficii. Puteti astfel sa va bucurati de un pret avantajos pe care il poate aduce un model la mana a doua, dar si avantajul de a avea un produs nou in garantie cum este cazul celor noi cumparate.

Cu siguranta, si beneficiile primite in urma utilizarii acestui model sunt la fel de avantajoase, dar, pentru a primi aceste lucruri, trebuie sa va asigurati de prezenta si instalarea acestei masini in locuinta voastra. Pentru partea de instalare, ceea ce trebuie sa faceti este sa va ajutati in primul rand de gabaritul pe care aceasta il are si de dimensiunea de 69 x 40 x 80 cm, ceea ce ii permite sa incapa chiar si in acele locuinte mai reduse ca si suprafata.

Un ajutor si un beneficiu

Chiar daca nu seamana cu surorile ei automate, modelul MYRIA MYR60 permite un control foarte usor al utilizarii si aveti in stanga partea de spalat rufele, iar in dreapta partea de stoarcere. Controlul functionarii celor doua parti se poate face de la panoul de comanda dispus in partea superioara si care este compus din trei butoane rotative, dar si doua butoane pentru pornirea fiecarui element in parte. Nici capacitatea de incarcare nu este una de ignorat si, in ciuda aspectului sau a dimensiunii destul de reduse, puteti spala o cantitate de pana la 5 kg, iar daca discutam despre partea de stoarcere o capacitate de pana la 5.3 kg.

Pentru cazul in care doriti sa aveti rufe si curate, dar si intr-un timp foarte scurt, programul de 15 minute o sa va ajute foarte mult, insa nu trebuie sa lasam la o parte elementele privind siguranta. Pentru acest lucru, MYRIA MYR60 este prevazut cu o clasa de protectie la umezeala IPX4, dar si cu o baza inchisa care va ajuta sa nu fiti afectati foarte tare de zgomotul produs in timpul functionarii.

Veti avea astfel posibilitatea de a avea un zgomot de maxim 72 dB pentru partea de centrifugare a rufelor iar pentru etapa de spalare acest zgomot va putea ajunge la o valoare maxima de 62 dB. Cu un pret destul de avantajos si cu performante la fel de multumitoare, ceea ce va mai ramane de facut este sa decideti daca acest model va fi prezent in locuinta voastra sau nu.

detaliiprodus1